Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
ЗСУ знищили на Запоріжжі 15 баз окупантів за два тижні

Іван Федоров.

Фото 24 канал.

ЗСУ знищили на Запоріжжі 15 баз окупантів за два тижні

За минулі два тижні Сили оборони України «демілітаризували»на тимчасово окупованій частині Запорізької області 15 військових баз російських окупантів

 Сім із них злетіло в повітря на території Мелітополя.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров, пише «Обозреватель». Він зазначив, що росіяни три дні завозили боєприпаси та військове обладнання на територію Мелітопольського аеродрому, але не змогли встежити за технікою безпеки там – усе вибухнуло.

Після цих подій на зв'язок з Україною почали виходити колаборанти і «зливати» інформацію про загарбників: хто керує тепловозами, хто – електровозами з доставки військової техніки та боєприпасів.

 

 Аналогічна ситуація, за словами Федорова, склалася у Мелітопольському депо, де окупанти розмістили свою базу з ремонту військової техніки та сховище пального для війської техніки та залізничного транспорту.

«І все це за останні два тижні кілька разів вибухало», – констатував український мер міста.

Примітно, що після цих подій на зв'язок з Україною почали виходити колаборанти і «зливати» інформацію про загарбників: хто керує тепловозами, хто – електровозами з доставки військової техніки та боєприпасів.

Реклама Google

Telegram Channel