Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Пора перетворити нашу лють на зброю»: добровольці тергромади Волині приєднались до поліцейської «Люті»

Працівник заводу, староста одного із сіл на Цуманщині та 52-річний колишній начальник підрозділу кадрового забезпечення поліції.

Фото: Поліція Волині.

«Пора перетворити нашу лють на зброю»: добровольці тергромади Волині приєднались до поліцейської «Люті»

Вони разом із побратимами з ДФТГ Цуманщини вже проходять підготовку в Полтавській області

«Наша місія тут завершена, пора наступати та перетворити нашу лють на зброю», - добровольці тергромади на Волині приєднались до поліцейської «Люті». Про це інформує поліція Волині.

30-річний працівник заводу, 34-річний староста одного із сіл на Цуманщині та 52-річний колишній начальник підрозділу кадрового забезпечення поліції Волині: що об’єднало цих різних чоловіків? Їх та сотні інших добровольців Волинської області об’єднало одне – бажання вибити окупантів.

30-річний працівник заводу, 34-річний староста одного із сіл на Цуманщині та 52-річний колишній начальник підрозділу кадрового забезпечення поліції Волині. Що об’єднало цих різних чоловіків? Їх та сотні інших добровольців Волинської області об’єднало одне – бажання вибити окупантів та захистити рідну землю. Саме тому наші герої – Ярослав, Юрій та Микола приєднались до штурмової бригади Національної поліції «Лють». Вони разом із побратимами з ДФТГ Цуманщини вже проходять підготовку в Полтавській області.

Читайте також: «Волинська» рота з штурмової бригади «Лють» відправилась на бойове злагодження

Реклама Google

Telegram Channel