Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Ковельський мер розповів про 800 пасок для воїнів, які прибули на Волинь з-під Бахмута (Фото)

Усе найкраще для найдорожчих.

Фото: ілюстративне probapera.org.

Ковельський мер розповів про 800 пасок для воїнів, які прибули на Волинь з-під Бахмута (Фото)

Участь в акції взяли колективи усіх освітніх закладів - шкіл і садків. Крім пасок випікали та декорували печиво, також принесли солодощі, каву, чай. А діти передали малюнки, привітання та добрі побажання нашим захисникам

«Ми вдруге, з моменту започаткування в 2022 році, провели на Площі Героїв Майдану акцію «Паска для воїна». Так, ми знаємо, що наші захисники сьогодні гарно забезпечені продовольством. Тож узгодили наші бажання із запитом від військових», -- повідомив ковельський мер.

написав про це на фейсбук-сторінці.

Відтак 800 невеликих за розміром, запашних і створених з величезною любов’ю пасок— передали військовим 111 бригади ТРО, які повернулися з-під Бахмута і зараз перебувають на бойовому злагодженні та ротації в нас на Волині.

-- Такий великодній дарунок - наша подяка ЗСУ, -- підсумував Ігор Чайка.

-- Такий великодній дарунок - наша подяка ЗСУ. Наше бажання, щоб дух дому, родинного затишку від мешканців нашої громади - торкнувся кожного з тих, хто захищає нас сьогодні. Дякую усім, хто долучився до акції. Готуємось зустріти Великдень з надією і вірою в Перемогу! -- підсумував ковельський мер.

Читайте також: «Рецепти паски для солдата: просто і суперсмачно»

Реклама Google

 

Telegram Channel