Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Огляд відомих виробників ліхтариків

Огляд відомих виробників ліхтариків

Ліхтарики - пристрої, які широко використовуються в домашніх умовах, у поході, на полюванні та на риболовлі. Це хороші помічники в різних ситуаціях, тому без них ніяк не обійтися. Виробники це знають і пропонують продукцію в широкому асортименті. Щоб освітлювальний прилад довго використовувався за призначенням, потрібно вибирати товари провідних брендів. Про які торгові марки йдеться, розповімо далі.

Olight - бездоганна якість

Це компанія, що почала свою діяльність у 2006 році. Спочатку в асортименті були представлені туристичні та побутові ліхтарі, а потім фахівці почали розробляти моделі для військових підрозділів.

Olight - синонім якості та надійності. Під таким брендом випускаються ліхтарики, що відповідають високим стандартам. У колекції є різні моделі, призначені для повсякденного застосування і для конкретних цілей. Великим попитом користуються тактичні ліхтарі. До їхніх ключових особливостей належить яскравість світіння, ретельно продумана конструкція і тривалий термін служби. Пристрої розробляються таким чином, щоб вони витримували жорсткі умови експлуатації.

Окрема категорія товарів - налобні ліхтарики, які ідеально підходять для туристів і для любителів активного відпочинку. Головні переваги таких моделей полягають у максимальній зручності. Налобні ліхтарі надягають на голову, тому руки залишаються вільними.

Skif Outdoor - правильний вибір

Skif Outdoor - компанія, що пропонує якісні освітлювальні прилади. Вибравши продукцію цього бренду, Ви залишитеся задоволені. Всі пристрої мають хороші характеристики і на 100% виконують свої завдання. Залежно від призначення і від конструктивних особливостей, ліхтарики класифікуються на кілька видів:

- налобні - освітлювальні прилади, які використовують у домашніх умовах, на природі та в туристичному поході. У налобних ліхтарях передбачено кілька режимів світіння: сфокусований промінь світла, сигнальний маячок і м'яке світіння;

- кемпінгові - пристрої, що використовуються для освітлення простору навколо себе. Ліхтарі оснащуються акумуляторами великої ємності, тому працюють в автономному режимі протягом довгого часу. У багатьох моделях передбачається можливість зарядки гаджетів;

- туристичні - невеликі пристрої, які призначаються для індивідуального використання. Корпус виготовляється з алюмінієвого сплаву, завдяки чому забезпечується захист від механічних пошкоджень. До плюсів туристичних ліхтариків належить ергономічність, яскраве світло і довгий час роботи в максимальному режимі.

Fenix - інноваційність і практичність

Ліхтарі Fenix - освітлювальні прилади, які завоювали довіру споживачів. Виробник впроваджує сучасні розробки і стежить за якістю продукції. У каталозі регулярно з'являються нові моделі, які виготовлені з надійних матеріалів і відповідають стандартам.

Що конкретно виготовляє компанія? До затребуваних виробів належать ручні ліхтарики. Це освітлювальні прилади, які вирізняються компактними розмірами, працюють у кількох режимах і використовуються за призначенням протягом багатьох років. Ще в колекції можна знайти кемпінгові ліхтарі. Їхні особливості - можливість експлуатації в польових умовах, різні режими роботи, біле і червоне світло.

Вибирайте ліхтарики тих брендів, про які йшлося в статті. Це гарантія довговічності та надійності освітлювальних приладів.

Telegram Channel