Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Сьогодні на Горохівщині шукають рятувальника (Фото, відео)

З роси і води Вам, імениннику!

Фото facebook.com.

Сьогодні на Горохівщині шукають рятувальника (Фото, відео)

Щоб привітати свого колегу й друга, головного інспектора відділу запобігання надзвичайних ситуацій Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області, капітана служби цивільного захисту Володимира ЛИСЮКА з життєрадісним 27-річчям

Шановний імениннику! Ми хочемо щиро побажати Вам найгарніших життєвих гараздів. Ваше життя у розквіті молодого завзяття, любові до найдорожчої сім’ї, чудової родини, поваги до своєї професії. З Вами легко в спілкуванні, надійно у вогні та воді, цікаво в кожному поважному товаристві, бо маєте інтелігентну вдачу, чудове почуття гумору, дорожите друзями й колегами.

Ми бажаємо, щоб збулися всі Ваші сокровенні мрії і плани.

Нехай усе в Вас буде гаразд! Дарує щастя кохана дружина Вікторія, підростає на радість синочок Матвійко! Усі ми найбільше хочемо, щоб здійснилося найзаповітніше побажання: Україна перемогла москалів і зажила в мирі, достатку й щасливому многолітті. Ми бажаємо, щоб збулися всі Ваші сокровенні мрії та плани. Багатійте здоров’ям, справжніми друзями, удачею, авторитетом, достатком. З роси Вам і води!

Колеги з 9 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Волинській області й друзі з газети «Волинь».

Реклама Google

Telegram Channel