Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Облили з ніг до голови: горохівські рятувальники незабутньо провели колег на заслужений відпочинок (Фото, відео)

Колег проводжали усім товариством!

Фото ДСНС.

Облили з ніг до голови: горохівські рятувальники незабутньо провели колег на заслужений відпочинок (Фото, відео)

Диспетчери 9 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України Волинській області молодші сержанти служби цивільного захисту Наталія Горбань й Ірина Овсянюк протягом 25-ти років служби були першими, хто дізнавався про лихо в людських обійстях Горохівщини й довколишніх громадах

Скільки чергових караулів по-материнськи благословили в вогонь і воду, не перерахувати. Щоразу чекали їх повернення, як рідних людей.

 
 

 Колектив горохівських вогнеборців, який очолює підполковник служби цивільного захисту Тарас Кашталян, завжди вирізняється згуртованістю та доброзичливістю.

 

 А ще у ньому старші передають молодшим у спадок разом із професіоналізмом чудові традиції. Не ігнорують їх, нажиті роками, навіть у найважчий час. Бо війна закінчиться, а людяність, взаємоповага, відчуття колективізму й вдячність за чверть віку життя на роботі залишаться з людьми довіку.

Свій останній день на службі Наталія Олексіївна й Ірина Іванівна теж будуть згадувати сповненим повагою, найгарнішими почуттями.

Свій останній день на службі Наталія Олексіївна й Ірина Іванівна теж будуть згадувати сповненим повагою, найгарнішими почуттями.

На заслужений відпочинок колеги проводжали їх, як і годиться, усім товариством. Начальник 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області Мирослав Пастух вручив жінкам Подяки ГУ ДСНС України у Волинській області за багаторічну службу в органах і підрозділах цивільного захисту, високопрофесійне виконання службових обов’язків й від себе особисто, від усіх щиро подякував за щирість, сумлінність, привітність і повагу до свого покликання.

 

Він побажав колегам омріяної всіма нами Перемоги України, миру в серцях і рідних світлицях. Неодмінно здійснення всіх мрій, радості від найрідніших людей і достатку.

 

За гарною традицією, колеги щедро полили їх водою з рукава! А винуватиці події й не заперечували. Хіба ж забудуть такий знаковий і теплий від доброзичливості день?!

Марія ЯЩУК, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Луцького районного управління Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Читайте також: ​«Рівнянам нагадали розміри штрафів за підпал сухостою».

Реклама Google

 

Telegram Channel