Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Поки нікого не було вдома: на Волині родині воїна, який разом із сином боронить Україну, відрізали газ

Чоловік захищає Україну разом із сином.

Фото molbuk.ua.

Поки нікого не було вдома: на Волині родині воїна, який разом із сином боронить Україну, відрізали газ

Інцидент стався близько трьох тижнів тому у селі Ясенівка у Доросинівській громаді

На Волині співробітники газової служби припинили газопостачання у батьківському будинку Олександра Приведенця – захисника України. 

«У цьому будинку давно ніхто не живе. Я використовую його як дачу. Кілька разів мені телефонували, казали про заборгованість за доставку газу. Я відповідав, що сплачу, коли матиму змогу», – розповів для Район.Рожище захисник.

У боротьбі за незалежність України, чоловік отримав серйозне поранення, пройшовши лікування та реабілітацію. Унаслідок цього, йому була призначена група інвалідності.

Проте, бойовий дух у родині не згас. Син захисника, Олексій, нині перебуває на одному з гарячих напрямків фронту, продовжуючи захищати Україну від російських окупантів.

Олександр здивований таким ставленням з боку надавачів послуг. До того ж його заборгованість незначна – 880 гривень і 13 копійок.

«Це за доставку газу. За доставку газу, яким ніхто не користувався тривалий час. А за сам спожитий газ там взагалі переплата. От таке у нас ставлення до ветеранів війни», – обурюється чоловік.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel