Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині поховали 19-літнього українця, який трагічно загинув за кордоном (Фото)

Вічна пам'ять.

Фото gorod.cn.uа.

На Волині поховали 19-літнього українця, який трагічно загинув за кордоном (Фото)

Віцечемпіон України та член олімпійської збірної з вело­спорту Павло Кобзар з Ніжина загинув 19 квітня в португальсько­му місті Фаро

Відомо, зо хлопця провели в останню дорогу ще 30 квітня у Володимирі, звідки родом його мама. Тіло Павла Кобзара до України привезли через два тижні після трагедії.   

Про це повідомляє gorod.cn.uа.

«У той вечір, син повертався додому після прогулянки. З другом на велосипедах каталися біля океану. Товариш поїхав в один бік, а Паша – в інший. За порту­гальським часом була десята вечора. Як описував подію його тренер, син їхав трасою. На перехрестя вискочив джип. Дорога була освітлена. Ударив ззаду. Павлик помер на місці», – розповів батько хлопця Михайло Васильович.

Обставини смерті батькам досі не повідомили. Кажуть, вимагати справедливості будуть, коли трохи оговтаються від пережиного.

«Розтин не проводили майже тиждень. Такі закони в них... Офіційні дані будуть готові тільки через три місяці. Потім уже почнуться судові процеси. Але поки нам треба відійти від нашої втрати. Через три-чотири місяці будемо починати цим займатися», – каже чоловік.

«Павло – велогонщик. Але був на звичайному спортивному велосипеді. Об’їздив усю Україну. Був у Туреччині, Італії. Більше 30 медалей з чемпіонатів України. Велосипед завжди подобався. У дев’ятому класі їхню групу під Броварами збила вантажівка. Декілька тижнів був у шоку. Ми вмовляли його покинути, але стояв на своєму. Повернувся до цього спорту», – додав Михайло Васильович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel