Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Росіянин розповів про жорстокий розстріл понад 400 людей на Луганщині - перехоплення ГУР

Окупанти.

Фото: armyinform.com.ua.

Росіянин розповів про жорстокий розстріл понад 400 людей на Луганщині - перехоплення ГУР

За словами російського загарбника, кулеметники «косили усе», вбиваючи дітей, жінок та чоловіків

Російський військовий у телефонній розмові зі своєю бабусею розповів, як він із іншими окупантами цинічно розстрілював понад 400 цивільних на Луганщині.

Перехоплення розмови росіянина оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України. Він каже, що окупанти вбивали усіх: і дітей, і жінок, і чоловіків.

«Ми сьогодні як зайшли, як почали і цивільних, і всіх х*я*ити, просто всіх розх*я*или. Ми завалили вночі не менше 400 людей… Якщо й вб'ють мене, зате знаю, що за собою стільки-то людей заберу», - говорить він.

Окупант розповів, що російські кулеметники заходили до домівок українців і «косили усе», вбиваючи дітей, жінок і чоловіків.

«Місцевих, не місцевих… Просто усе «викосили». Ми заходили у хати і просто розстрілювали… Просто нам дали наказ: «візьміть Кремінну». Ми її всю й «викосили». З ночі до ранку ми просто усе «викошували», - сказав російський нелюд.

Просто нам дали наказ: «візьміть Кремінну». Ми її всю й «викосили». З ночі до ранку ми просто усе «викошували», - сказав російський нелюд.

Водночас, бабуся зі своїм онуком-убивцею погодилася, сказавши: «Ну й правильно».

Читайте також: «Показали, як воїни 14 бригади нищать окупантів»

Реклама Google

Telegram Channel