Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Що робити, якщо терміново потрібні гроші

Фото fincup.com.ua.

Що робити, якщо терміново потрібні гроші

Фінансові проблеми можуть спіткати навіть відповідальних людей. У кожного може трапитися поломка автомобіля, техніки, потреба заплатити за навчання чи медичні послуги. В такому випадку вигідно оформити позику в Банку чи МФО. Фінансові установи надають кредит під 0 відсотків на карту, швидко перераховують гроші, висувають мінімум вимог до позичальників.

Який кредит вигідно оформити в банку

Щоб отримати кредит на велику суму коштів у банку, потрібно відповідати критеріям фінансової організації. Установи тривалий час обробляють дані заявки, перевіряють платоспроможність клієнта. Інколи для отримання рішення потрібно чекати кілька днів. Значно швидше вдасться отримати гроші в борг, оформивши кредитну карту.

Великі фінансові організації приймають заявки на видачу карти онлайн. За день можна отримати кредитний ліміт з безкоштовним терміном користування (50-90 днів). Проте для нових позичальників банки перераховують невелику суму коштів, від 1000 до 5000 грн. Таким чином установи перевіряють відповідальність клієнта у користуванні грошима. З часом ліміт можна збільшити.

Кредитування в МФО: особливості та переваги послуги

Оформлення позики у мікрофінансовій установі дозволяє дійсно оперативно отримати кілька тисяч гривень на карту. Установи приймають запити на кредит у віддаленому режимі. Для цього потрібно мати доступ до мережі інтернет та відповідати критеріям МФО. Компанії кредитують людей без офіційного працевлаштування, з негативною кредитною історією тощо.

Процедура отримання швидкого кредиту

Якщо терміново знадобилися гроші, потрібно скористатися сервісом пошуку та відшукати компанію з підходящими умовами роботи. Процедура подачі запиту та отримання коштів складає кілька хвилин та відбувається за такою схемою.

  1. Слід зайти на сайт МФО, ознайомитися з умовами видачі коштів.

  2. Обрати суму та строк кредиту, натиснути кнопку «оформити».

  3. Заповнити обов’язкові поля анкети.

  4. Відправити дані та зачекати на відповідь компанії.

  5. Ознайомитися з кредитним договором, погодитися з його умовами.

  6. Перевірити надходження коштів на карту.

Заявки позичальників опрацьовує спеціальне програмне забезпечення. Незважаючи на роботу автоматизованої програми, не варто намагатися обдурити бота. В разі неправдивої інформації у заявці чи підозрі на шахрайські дії, МФО відмовить у видачі коштів.

На яких умовах можна отримати швидкий кредит

Кожен кредитор встановлює власні умови видачі коштів в борг, все ж можна окреслити спільні критерії роботи компаній.

  • Перша позика видається під 0%.

  • Сума ліміту для нових позичальників 1000-10000 грн.

  • Термін кредитування до 30 днів.

  • Базова відсоткова ставка 2,2%-3,5% в день.

  • Можливість пролонгації позики.

  • Видача на карту українського банку.

Щоб підвищити шанс на отримання кредиту та узгодження великого ліміту, варто реєструватися на сайті МФО через банк id. Це спрощує процес оформлення анкети. Сьогодні мікрокредитування залишається найшвидшим способом отримати гроші в борг на карту. 

Telegram Channel