Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Володимирецькій лікарні працювали рятувальники (Фото)

Фото: ДСНС Рівненської області.

У Володимирецькій лікарні працювали рятувальники (Фото)

У медзакладі вони провели тактико-спеціальні навчання

24 травня особовий склад 11-ої державної пожежно-рятувальної частини (смт.Володимирець) провів планові тактико-спеціальні навчання на тему «Гасіння умовної пожежі в приміщенні хірургічного відділення КНП «Володимирецька багатопрофільна лікарня». Про це повідомляє ДСНС Рівненської області.

Під час навчань рятувальники спільно з адміністрацією об’єкту відпрацювали умовну ввідну, провели вивчення оперативно-тактичної характеристики будівлі хірургічного відділення, особливості зовнішнього протипожежного водопостачання і забезпечення пожежної безпеки на об’єкті.

 
 

 Підводячи підсумки, начальник 11 ДПРЧ 6 ДПРЗ ГУ ДСНС капітан служби цивільного захисту Сергій РУСІН зазначив: «Під час проведення таких навчань особовий склад рятувальників має змогу практично ознайомитися з оперативно-тактичними характеристиками будівлі, особливостями зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання і забезпечення пожежної безпеки на об’єкті. Це дозволить їм в умовах реальної пожежі діяти більш ефективно та швидко. В цілому мета навчань була досягнута».

Читайте також: На Рівненщині 33-літній водій збив на дорозі шестирічну дівчинку (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel