Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
На Волині під час рибальських змагань ковельчанин впіймав 6-кілограмового коропа (Фото)

Учасники турніру рибу не відпускали.

Фото зі сторінки Рівненської громади у фейсбуці.

На Волині під час рибальських змагань ковельчанин впіймав 6-кілограмового коропа (Фото)

За підтримки Рівненської сільської ради турнір організували громадські організації «Гущанські патріоти» та «Лісомисливське об’єднання «Буг»

Перші любительсько-спортивні змагання з карпфішингу «Весна – 2023» 27-28 травня відбулися на Гущанському озері у Рівненській громаді Ковельського району. Основна мета заходу – збір коштів на підтримку ЗСУ.

Участь у турнірі взяли вісім команд, які прибули з різних куточків Волинської області (м. Любомль, Ковель, Володимир, Луцьк, Нововлинськ). Протягом двох днів учасники застосовували усі свої вміння та навички для того, щоб виловити якомога більшого коропа.

За результатами контрольних зважувань переможцем змагань став Федорук Володимир з м. Ковель котрий впіймав коропа вагою понад 6 кілограмів, він же став переможцем у номінаціях «Перший виловлений короп» та «Найбільший короп змагань».

 

Друге місце посіла команда «Prokarp» з м. Любомль, а третє місце відійшло команді «Pitercarp» теж з м. Любомль. Усі призери змагань отримали почесні грамоти, пам’ятні медалі та призи від Рівненської сільської ради та Валентина Ліщука – власника мережі магазинів «Legion». Переможцю, окрім усього іншого, дістався пам’ятний кубок презентований ГО «Лісо-мисливське об’єднання «Буг»». Зібрані кошти передадуть на потреби земляків, які сьогодні відстоюють незалежність України!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel