Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
33, 34 та 9 років − поліція розповіла про загиблих у Києві внаслідок російської атаки

Ведуться слідчі дії на місці загибелі людей.

Фото поліції.

33, 34 та 9 років − поліція розповіла про загиблих у Києві внаслідок російської атаки

Ще одинадцять громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості

Троє людей, серед яких 9-річна дитина, загинули у результаті нічної атаки росіян 1 червня, ще 11 людей дістали поранення. Росіяни випустили по Україні сім балістичних ракет «Іскандер-М» та три крилаті ракети «Іскандер-К».  

Джерело: поліція Києва у Facebook, Повітряні сили ЗСУ у Telegram, передає Українська правда.

Дослівно поліція: « Внаслідок обстрілів окупантів медустанови у Деснянському районі міста загинула 33-річна жінка та 34-матір з 9-річною донькою (уточнена інформація, спершу поліція повідомляла про 11-річну загиблу дитину − ред.). Ще одинадцять громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості». 

Внаслідок обстрілів окупантів медустанови у Деснянському районі міста загинула 33-річна жінка та 34-матір з 9-річною донькою. 

Також у кількох районах столиці пошкоджені будівлі та припарковані автомобілі. Поліцейські документують наслідки ворожої атаки. 

 

 

 

 

 

Вранці повітряні сили учинили, що російські війська випустили по Україні сім балістичних ракет «Іскандер-М» та три крилаті ракети «Іскандер-К». Зазначається, що усі 10 цілей збили.

Повітряні сили зазначили, що під час атаки балістичними та крилатими ракетами наземного базування є дуже мало часу на те, щоб сховатися в укриття.

Столичний мешканець Ярослав, чия дружина загинула під час атаки росіян 1 червня, розповів, що люди прибігли вночі до укриття, але їм не ніхто не відкрив.

Реклама Google

Telegram Channel