Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Наша Катруся загинула внаслідок ракетної атаки»: земляки з Волині висловлюють співчуття

Ворог вдень 29 травня бив по Україні ракетами.

Фото УНІАН.

«Наша Катруся загинула внаслідок ракетної атаки»: земляки з Волині висловлюють співчуття

Катерина Кардаш народилася в Затурцях Володимирського району. Отримала освіту в Києві й залишилася там працювати... 29 травня був останній день її життя

– Пекучий біль і глибокий сум переповнює серце кожного, хто знав Катю КАРДАШ, невинну жертву жорстокої війни, яку розв'язала росія, – повідомляють випускники Затурцівської ЗОШ 2007 року та класні керівники.

Катерині Кардаш було всього 32... Вона загинула унаслідок того, що на її будинок впали уламки російської ракети.

Однокласниця та подруга дитинства жінки розповіла:

– Наша Катруся загинула внаслідок ракетної атаки в Києві 29 травня...  Молода, вродлива, мудра та ерудована, ніжна і цілеспрямована, з тонким почуттям гумору та неординарним поглядом на світ.

– Людина, яка вміла берегти великі й маленькі шкільні таємниці і бути душею компанії, відмінниця та активістка. Ми запам'ятаємо її щиру усмішку та вірну дружбу, глибокі очі та добрі слова. Адже людина живе доти, доки її пам'ятають. Тепер у серці кожного буде частинка, яка назавжди належатиме Катрусі. 

– Жодних слів, жодних сліз не вистачить, аби висловити біль втрати... Щирі співчуття рідним і близьким, кожному, хто також горює з приводу трагічної смерті Каті.  Вічна пам'ять і царство небесне тобі, Катрусю! Ми тебе ніколи не забудемо!

Випускники Затурцівської ЗОШ 2007 року та класні керівники висловлюють щирі співчуття й розділяють біль від тяжкої втрати.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel