Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
пригожин іде брати москву: путін у шоці (Відео)

Дав би Бог, щоб ці нелюди якомога швидше одне одного повбивали.

Фотоколаж із сайту pravda.com.ua.

пригожин іде брати москву: путін у шоці (Відео)

«Я прошу нікого не чинити опір», – заявляє ватажок пвк «вагнер»

Ватажок пвк «вагнер» євгеній пригожин заявив, що регулярна армія росії завдала ракетний удар по тилових таборах найманців. Пригожин додав, що міністр оборони росії сергій шойгу наразі боягузливо втік із ростова і «цю тварюку буде зупинено».

За словами ватажка «вагнерівців», «ті, хто завдав удару по тилових таборах приватної військової компанії, будуть покарані».

Пригожин заявив, що удар було завдано з боку зс рф: «За інформацією з місць, удар було завдано з тилового боку, тобто військовими міноборони рф. Ці мерзотники завдали ракетних ударів по наших тилових таборах. Загинула велика кількість наших бійців. Ми ухвалимо рішення, як відповімо на це злодіяння. Наступний крок за нами».

«Я прошу нікого не чинити опір. Усіх, хто чинитиме опір, ми вважатимемо, що це загроза » і знищуватимемо негайно. Включаючи будь-які блокпости на нашому шляху. Я прошу всіх зберігати спокій, не піддаватися на провокації, залишатися у своїх домівках. Бажано за маршрутом нашого прямування не виходити на вулицю. Справедливість у військах буде відновлено, а після цього і справедливість у всій росії...».

російські силовики цілодобово доповідають президенту рф володимиру путіну про заходи, які вживаються щодо протистояння «збройному заколоту» засновника пвк «вагнер» євгена пригожина.

У рф почалися проблеми з доступом до новин. Через оголошене пригожиним протистояння «вагнерівців» і російської армії на пропагандистському телеканалі «Первый канал» вночі 24 червня почався спецвипуск новин.

У першому спецвипуску російські пропагандисти заявили, що відео, на якому армія рф нібито завдає удару по позиціях «вагнерівців», є «постановкою». «Доказом», що відео постановочне, телеканал, зокрема, назвав відсутність інших свідчень удару по таборах пвк.

Мер москви сергій собянін та губернатор московської області андрій воробйов заявили, що та території столиці рф та підмосков'я проводяться «антитерористичні заходи», які, зокрема, передбачають додатковий контроль на дорогах.

Тим часом уночі 24 червня глава пвк «вагнер» євгеній пригожин заявив, що його «армія» із 25 тисяч осіб перетнула держкордон рф «у всіх місцях» і входить до міста ростов. Сам пригожин стверджує, що бойовики «вагнера» збили вертоліт, який відкрив вогонь по цивільній колоні.

А в ростові військовий штаб оточили танки. Засновник Conflict Intelligence Team Руслан Левієв припустив, що озброєні люди на кадрах із центру ростова – військовослужбовці міноборони рф.

«Вони не «оточують своїх», а займають позиції навколо будівлі, щоб обороняти її. При цьому противник уже може бути поруч, тому треба контролювати ситуацію навколо, дахи будинків, вікна», – зауважив він.

У соцмережах публікують фото бронетехніки на вулицях ростова-на-дону, а на під'їздах до москви, як пишуть ЗМІ, облаштовують блокпости.  

Дав би Бог, щоб вони одне одного повбивали.

Читайте також на volyn.com.ua:

= «Не «розстріляти»: Зеленський нарешті доручив Залужному звільнити одеського воєнкома (Відео)»;

= «Власник величезного курорту на березі Азовського моря вантажить буси у Луцьку»;

= «Як «Плаття твоє із ситцю» перетворилось на «Дым сигарет с ментолом»: у Луцьку провели концерт вкрадених росією пісень (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel