Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Мешканець Рівного перевозив пів тонни алкоголю

Оце так!

Фото поліції Рівненської області.

Мешканець Рівного перевозив пів тонни алкоголю

Його затримали на блокпосту

У Вараському районі поліцейські викрили рівнянина на незаконному перевезенні понад 2000 пачок підакцизних цигарок та пів тонни алкоголю. Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Під час несення служби на блокпосту поліцейські ВП №2 (м. Зарічне) Вараського РВП зупинили для перевірки автомобіль «Opel Сombo». 

За результатами огляду транспортного засобу в багажному відділенні поліцейські виявили картонні коробки із тютюновими виробами без акцизних марок та фальсифікованим алкоголем.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала кримінальне правопорушення та вилучила 2309 пачок цигарок, спиртовмісну рідину у пластикових ємностях загальним об’ємом близько 500 літрів і автомобіль.

Кермувальник, 44-річний рівнянин, відмовився від надання будь-яких пояснень.

За фактом незаконного придбання та транспортування підакцизних товарів слідчі ВП №2 (м. Зарічне) Вараського РВП внесли відомості до ЄРДР за частиною 1 статті 204 КК України.

Слідчі скерували до суду клопотання про накладення на вилучене арешту.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 85 тисяч гривень до 170 тисяч гривень із конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Читайте також: Суд у Рівному покарав охоронця магазину, який прив’язав підлітка до стовпа.

Реклама Google

Telegram Channel