Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Неформальна освіта для музичного ринку: навчать, як стати зіркою, а кожну 2 гривню – ЗСУ

Активісти прагнуть розвивати музичну індустрію в Україні.

Фото з відкритих джерел.

Неформальна освіта для музичного ринку: навчать, як стати зіркою, а кожну 2 гривню – ЗСУ

MUZIKA.UA запустили серію лекцій про основи прибуткового артиста

           Лекції будуть продовжуватись 6 днів.  6 днів - 6 тем - 6 спікерів, в них буде купа корисної інформації, після чого артист матиме розуміння, яким чином йому просувати себе і свою музику. Серії лекцій побудовані таким чином, що артист зможе пройти весь шлях: від становлення, неймінгу, позиціонування й побудови власного бренду – до тонкощів запису та масштабування!

              «Ми пропонуємо запровадити неформальну освіту для музичного ринку, що підійматиме питання музичного бізнесу, маркетингу, сучасних методів та інструментів з просування музики й музичних проєктів. Тому ми з командою вирішили провести марафон, який  спрямований  на навчання тих, хто прагне знань: артистів, музикантів, менеджерів, як займатися музичним бізнесом усвідомлено та досягати своїх цілей. Ми віримо, що таким чином зможемо дати ще більший поштовх у розвитку та зросту музичної індустрії в Україні», – коментує  засновник MUZIKA UNIVERSE Павло Стрілецький.

«Місія нашої компанії - розвивати музичну індустрію в Україні. Наші артисти хочуть розвиватись і йти вперед, але вони не знають де отримати ці знання, тому ми прийняли рішення запустити марафон, а далі – різні інфопродукт,и завдяки яким індустрія наповниться грамотними спеціалістами, музикантами і артистами», -  говорить Анастасія Пузіна, СЕО MUZIKA.

MUZIKA - це мультивекторне сімейство музичних компаній, котрі займаються повним циклом артиста (консалтинг, освіта, саунд-продакшн, створення й запакування особистого бренду, музичний маркетинг, піар, дистрибуція, букінг, організація івентів, юридичний супровід). Компанія об‘єднує артистів, медійних особистостей та бізнеси з метою якісного розвитку музичної культури України.   

Також мають офлайн-представництва у вигляді музичних затишних коворкінгів MUZIKA HUB — осередків чистої творчості й креативу у двох найбільших містах України — Львові та Києві.

Зареєструватись на марафон лекцій можна за посиланням: https://muzika.ua/marafon

50% від суми буде перераховано на потреби ЗСУ!

Читайте також: «Я ненадовго, мамо»: юний співак з Волині підкорив столичну сцену (Відео)»

Реклама Google

Telegram Channel