Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На Рівненщині одружився лідер громади, який повернувся з фронту

Олександр змінив чиновницький кабінет на окоп.

Фото: Суспільне Рівне.

На Рівненщині одружився лідер громади, який повернувся з фронту

Очільник громади у Деражно Рівненської області повернувся до своїх обов’язків після фронту

У відділі Центру надання адміністративних послуг Деражненської сільської ради повідомили про те, що очільник Деражненської громади Олександр Лукашець після повернення з фронту одружився зі своєю нареченою Анною.

Про це повідомляють 7 днів.

«Щиро вітаємо молоде подружжя з цим важливим та хвилюючим моментом у їхньому житті.  Будьте щасливі! Крокуйте спільним шляхом рука об руку, підтримуючи один одного. Нехай у вашому домі завжди панують кохання, гармонія і спокій, нехай ніколи не згасне ваше сімейне вогнище

Нехай Господь оберігає та наповнює  сімейну чашу миром, добром, злагодою та благополуччям у новоутвореній сім’ї та усій УКРАЇНІ! Сьогоднішня подія дає надійний фундамент у  формуванні щасливого майбутнього нашої держави, побажали земляки. 

Олександр змінив чиновницький кабінет на окоп. Перед тим як стати головою громади – був патрульним поліцейським. Після 24 лютого 2022 року він пішов захищати Україну на фронт, хоча мав бронь. У травні 2023 року повернувся до своїх обов’язків в Деражненській громаді», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Ото виріс: молодший син Кличка закінчив школу».

Реклама Google

Telegram Channel