Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Психолог з Рівного втік у Польщу і заявив, що Україна вже знищена

Анатолій Вовк.

Фото ілюстративне.

Психолог з Рівного втік у Польщу і заявив, що Україна вже знищена

І що йому немає куди повертатися

Відомий рівненський психолог та сексолог Анатолій Вовк під час повномасштабної війни втік до Польщі й зараз проживає там.

Про це повідомляє Радіо Трек.

На своїй сторінці у  Facebook він опублікував допис, в якому публічно подякував полякам за гостинність, новий дім, можливість пережити війну та заявив, що Україна знищена і йому немає куди повертатися.

«Для мене особисто боляче знати, що немає куди повертатися. Люблю свою Україну, але вона вже знищена країна».

Така заява обурила читачів Facebook та викликала шквал обговорень в коментарях під дописом. Зокрема, люди писали таке:

Оксана Юрченко: «Нема куди вертатись? У Ваш дім прилетіла ракета? Рівне окуповане?»

Svitlana Kravchuk: «Мене найбільше вразила фраза, що це знищена країна....це якийсь капець...»

Ірина Кривошеєва: «Відписуюсь. Не професіонал, не чоловік, не українець. Моя країна живе, бореться і розвивається!»

Світлана Генеральчук: «Толік, якщо ти відчуваєш що Україна знищена країна і тобі немає куди повертатися то дійсно краще не вертайся.....шкода що в тебе такі відчуття стосовно України. В мене зовсім інші відчуття її - неможливо знищити країну вільних людей, вона відроджується як Фенікс із попелу і стає ще сильнішою...ми з тобою з одного міста і тут є де жити...боляче читати що ти так відчуваєш Україну. Щасти тобі в чужих землях.»

Horetska Alona: «На щастя він без ментальності.Таких бачать і відчувають усюди.Може йому на болотах лиш комфортно».

Oksana Grytsiuta: «Україна жива! Ми боремося, працюємо, лікуємо, творимо, трансформуємо!!! І щасливі! І я глибоко вдячна тим чоловікам, які виборюють свободу! У війну дуже чітко проявилися цінності кожного! Тепер просто язиком не поляпаєш, видно внутрішнє наповнення!»

Oleg Velychko: «Мені здається інформаційно рашисти працюють і з тими хто виїхав, бо кого не знаю часом таке вже говорять що за голову берешся. приходиться переконувати що це не так. І ще не раз чув що ми самі в тому всьому винні ну і взагалі... Як правило це ті хто внє політікі... До їхніх голів потрібна інформація доходить у першу чергу».

Anna Romanyk: «Це той випадок, коли пишеш ти, а соромно мені. Єдиним поясненням, яке хоча б якось віддалено виправдало написане було б те, що тебе тримають в заручниках і твій текст потрібно брати для експертизи, щоб знайти якесь приховане послання з криком про допомогу».

Тарас Максименко: «Смішний тіп, на маніяка схожий. Як у мене в друзях опинився хз. В бан його».

Світлана Попрожук: «Наша країна не знищена! Ми живемо, на відміну від вас дома, і насолоджуємося життям та працею».

Ольга Яковлєва: «І це пост фахівця, який декларував себе як професіонал, який допомагає людям? Вашу сторінку часом не зламали? Наша країна не знищена, хоча Ви цього не можете побачити - Ви у віці, коли можуть мобілізувати, якщо раптом приїдете «в гості».

Nelly Lischuk: «Шокована. Немає куди повертатись? Знищена Україна? А що хіба в Рівному знищено ваш дім? Ви просто втікли, щоб не воювати. Надіюсь вас тут і після перемоги не буде раз ви так написали».

Сергій Попеляєв: «Ну ти, Толік, гониш. Нема слів» Написав би як є «Радий, що звалив за бугор», де тобі, мабуть, буде комфортніше. Зовсім не потрібно при цьому вживати про Україну слова, які зазвичай вживає російська пропаганда».

Horetska Alona: «Вам спідницю чи сукенку не передати? Ваше право виїздити чи ні, але краще б вже тихенько. Цей пост, як гівно на вентилятор.Ви не уникли сорому, принаймні у своєму місті. А Варшава лиш видається великою. Боронь Боже, щоб до вас хтось звернувся з пацієнтів».

Andriy Romanyk: «Слухай, Іуда, складно втримати лайку у твій бік. Та, певно, краще вже і не вертайся, тобі немає куди».

Татьяна Топорова: «Да, Толик. Когда ты написал, что свалил-я расстроилась. Но после этого поста-из друзей удаляю. Пиз*еть языком оказалось проще, чем быть мужчиной».

У зв'язку з вищезгаданою заявою журналісти Радіо Трек найближчим часом з'ясують, як Анатолій Вовк перетнув кордон та чи був він у програмі «Шлях». 

 

Читайте також: «Медведєв погрожує підірвати три українські АЕС та ядерні об'єкти в Європі».

Реклама Google
 

 

 

 

 

 

Telegram Channel