Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Найстарший рівнянин відзначив 104-й ювілей

Над усе імениннику хочеться Перемоги.

Bright Dessert for Child's Birthday Party on Background of Bokeh Light Bulbs Garlands. Family. Childhood. Birthday Cake with Burning Candles, chocolate glaze is Rotating on Stand on Table in House

Фото: Larina Marina

Найстарший рівнянин відзначив 104-й ювілей

Федір Урженко багато побачив на своєму віку

Днями вітання з ювілеєм приймає найстарший житель громади 104- річний рівнянин, учасник бойових дій ІІ Світової війни на Далекому Сході, людина з багатим життєвим досвідом Федір Вікторович Урженко. Про це пишуть Рівненські Новини.

Федір Вікторович закінчив Другу світову війну у званні капітана, зараз полковник. Ветеран Збройних сил. Нагороджений 4 орденами та 24 медалями. Він був очевидцем багатьох історичних подій в нашій державі, його бойовий шлях є прикладом для молодого покоління.

У Рівному ветеран Збройних сил проживає з 1963 року. Тут він читав лекції і проводив семінари в товаристві «Знання», працював економістом.

У Федора Вікторовича – дружня та турботлива родина.

 

 Незважаючи на свої роки, іменинник надихає своєю життєвою силою, жартує та читає книги. Пан Федір до дрібниць пам’ятає сотні українських пісень і живих історій.

Федір Урженко у свій день народження поділився, що його мрія залишається незмінною — це Перемога України та її процвітання.

Читайте також: Один ювілей на трьох: Олена Ковальчук з Володимира відзначає 100-річчя у день народження своїх доньок

Реклама Google

Telegram Channel