Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Коли за волинян варто гордитися

Перемога кується і в тилу!

Фото із сайту ukr.net.

Коли за волинян варто гордитися

Адже внесок платників податків жителів нашої області до держбюджету – майже 3,2 мільярда гривень

За підсумками першого півріччя 2023 року на Волині до загального фонду держбюджету сплачено 3 мільярди 172 мільйони гривень, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених податків до державної скарбниці на 18,6 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.

«Перше півріччя поточного фінансового року Волинь завершила зі сталим ростом податкових надходжень до держбюджету. Плюс 498 мільйонів гривень до фактичних надходжень за аналогічний період минулого року – підсумок спільних зусиль фахівців податкового адміністрування та реального сектору економіки. Представники бізнесу, які в умовах воєнного стану налагодили ефективну господарську діяльність, сумлінною сплатою податків підтверджують, що справжнє партнерство держави та платників податків –надзвичайно важливе для фінансової безпеки країни», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що саме сплачені податки – це найкраща інвестиція у майбутню перемогу над загарбником. А щоб зробити більш комфортною взаємодію ДПС та бізнесу у процес податкового супроводу впроваджуються сучасні інформаційні рішення.

Нагадаємо, що про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів та строки подання звітності, інформацію щодо сплати податків і податковий борг можна дізнатися через Електронний кабінет та сервіс «InfoTAX».

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Читайте також:

= «Винесли навіть пательню: поки волинянки не було вдома, її хату обікрали»;

= «Тривожно почалася ця доба у місті Ківерці. Оновлено (Відео)»;

= «У місті на Волині відбувся пошуковий рейд прихильників зарплати «у конвертах».

Реклама Google

Telegram Channel