Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Навіть діти з Норвегії допомагають українцям воювати проти путіна

«Це Андреа та Лілі з Норвегії, їм по 11 років».

Фото з фейсбук-сторінки Ярослави ГРЕСЬ (автор – Педер ГАНКЕ).

Навіть діти з Норвегії допомагають українцям воювати проти путіна

11-річні Андреа та Лілі зробили браслети та продавали їх на пляжі, а виручені кошти спрямували Україні

Про те, що увесь цивілізований світ із нами – свідчить нинішня наша історія. Зворушлива до мурашок..

Її розповіла на своїй сторінці у фейсбук Ярослава Гресь (Yaroslava Gres).

«Тато Лілі надіслав UNITED24 такого листа: «Моя донька та її подруга хотіли підтримати Україну. Тож вони зробили браслети та продавали їх на пляжі. Загалом вони зібрали 75 доларів, такий внесок ми зробили на напрям «Освіта і наука». Можливо, це небагато, але це щире бажання допомогти Україні від двох норвезьких 11-річних дівчат!

Додаю фотографію того дня, коли вони продавали браслети. Дівчина ліворуч – Андреа, а праворуч – Лілі, моя донька. З найкращими побажаннями та постійною підтримкою з Норвегії», – написав Педер Ганке.

Фото з фейсбук-сторінки Ярослави ГРЕСЬ.
«Це Андреа та Лілі з Норвегії, їм по 11 років». Фото з фейсбук-сторінки Ярослави ГРЕСЬ (автор – Педер ГАНКЕ).

Не знаю, як вас. А мене такі листи зворушують до глибини душі. Десь далеко дівчатка віку нашої Іванки плели браслети, продавали їх, збирали кошти, щоб усе віддати Україні. Щоб якісь українські діти, яких вони в очі не бачили, могли піти в свою школу.

Загалом, хочеться бути вдячними. Хочеться давати людям, які підтримують нас вже півтора року, відчуття того, як важливий їхній внесок. Хоч 100 доларів, хоч один.

Чи навіть просто добрі справи. Добрі слова. Помітила за собою, що в кожному листі, кожному зумі, говорю «дякую» багато разів. І з простого «дякую» інколи проростають нові хороші справи та проєкти.

Вирішили з Іванкою, що напишемо лист-подяку Лілі та Андреа у відповідь. Будемо розвивати та поглиблювати міжнародні зв'язки. :)

P.S. Ви можете також залишити для дівчат повідомлення! І ми оформило все в один добрий лист від українців».

 Що каже Вікіпедія:

United24 – глобальна ініціатива з підтримки України, запущена 5 травня 2022 року українською владою під час російсько-української війни; фандрайзингова платформа. Станом на 7 грудня 2022 року вдалося зібрати понад 237 млн дол. донатів зі 110 країн.

Читайте також: «Е-освіта: як Горохівська громада диджиталізувала процес навчання».

Реклама Google

Telegram Channel