Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Ой, «Дніпро», «Дніпро-1»: хіба так можна грати у Лізі чемпіонів? (Відео)

Це в чемпіонаті України Довбик можезабивати, і то – лівим командам.

Фото із сайту – scdnipro1.com.ua.

Ой, «Дніпро», «Дніпро-1»: хіба так можна грати у Лізі чемпіонів? (Відео)

Підопічні Олександра Кучера замало каші з’їли, щоб виступати серед найсильніших команд Європи

Ліга чемпіонів. 2 кваліфікаційний раунд. Перший матч. «Дніпро-1» (Дніпро) – «Панатінаїкос» (Греція) – 1:3 (0:1 – Шпорар, 10; 0:2 – Джуричич, 74; 0:3 – Яннідіс, 84, з пенальті; 1:3 – Танчик, 90).

Склад «Дніпро-1»: Кінарейкін, Кравець (Каплієнко, 73), Сарапій, Сваток (Когут, 61), Мірошниченко, Бланко (Горін, 83), Бабенко (Танчик, 83), Третьяков (Адамюк, 61), Рубчинський, Гуцуляк, Довбик.

Що тут скажеш – це вам не Україна, де можна, якшо шо, то розраховувати на допомогу суддів. І не треба списувати на війну, що команда не може посилитися легіонерами...

«Дніпро-1» демонструє таку примітивну гру, вибачте, що за те, щоб її дивитися – ще мають доплачувати. Одним словом, підопічні Олександра Кучера замало каші з’їли, щоб виступати серед найсильніших команд Європи – у Лізі чемпіонів.

«Три удари – три голи. Не розумію чому так. Мабуть, десь не донесли і не достукалися до хлопців. Ми не заслуговували на такий результат. Але говорити про те, що все втрачено, я так сказати не можу», – заявить після гри наставник дніпрян.

Ну-ну... Готуйтеся, щоб ще у Лізі Європи забронювати за собою місце, а це треба пройти чеську «Славію».

Читайте також: «Знаменитий боксер Усик став... гравцем футбольного клубу Прем’єр-Ліги».

Реклама Google

Telegram Channel