Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Арбітр допоміг забити гол гравцеві «Шахтаря», рідний брат якого грає в чемпіонаті росії (Відео)

А що ви скажете про гол Миколи Матвієнка?

Фото із сайту із сайту sport.ua.

Арбітр допоміг забити гол гравцеві «Шахтаря», рідний брат якого грає в чемпіонаті росії (Відео)

Про сьогоднішній гол Миколи Матвієнка рівненському «Вересу» будуть говорити, як про гол аргентинця Дієго Марадони у ворота Англії на ЧС-1986

Це, звичайно, що жарт... Але гол був забитий по-дикому.

Отож: на другій компенсованій до першого тайму хвилині «Шахтар» відкрив рахунок у матчі. Сталося це після того, як захисник Микола Матвієнко пробив по воротах суперника одразу після того, як було призначено штрафний. Гравці «Вереса» проспали цей епізод – воротар Паст взагалі залишив свій пост – і Матвієнко бив у незахищені голкіпером ворота. Бо арбітр матчу Олександр Шандор показав Матвієнку, що необхідно пробивати за свистком.

То що показує арбітр Шандор? Фото із сайту sport.ua.
То що показує арбітр Шандор? Фото із сайту sport.ua.

 Однак зарахував гол, незважаючи на те, що Матвієнко його не дочекався:.. Дивина!

Таке, звісно, може бути тільки в чемпіонаті України. І це на початку першості – а уявіть, як судді будуть «тягнути за вуха» донецьку команду під завергшення чемпіонату?

Також нагадаємо, що рідний брат автора гола у ворота рівнян – 27-річного Миколи Матвієнка – 31-літній Дмитро Матвієнко – грає зараз у другій лізі чемпіонату росії в складі ФК «Севастополь» (Севастополь).

Відзначимо, що «Шахтар» догравав матч у меншості – наприкінці першого тайму пряму червону картку отримав Артем Бондаренко. Суддя Шандор, напевне, не знав як реабілітуватись...

Але «Верес» цим скористався лише єдиного разу – на 62-ій хвилині після навісу з кутового м'яч завис над воротарським, «кіпер» гірників Дмитро Різник зіграв невпевнено, а Максим Марусич зробив скидку, яку замкнув Євген Шевченко – 1:1.

Українська Прем’єр-Ліга. 2 тур. «Верес» (Рівне) – «Шахтар» (Донецьк) – 1:1 (0:1 – Микола Матвієнко, 45 +2 хв.; 1:1 – Шевченко, 62).

«Верес»: Паст, Вовченко, Курко, Є. Шевченко (Гагун, 84) Гакман, Кухарук, Блізніченко (Шестаков, 57), Дахновський (В.Шарай, 57), Яго (С.Шарай, 84), Кучеров, Марусич (Гайдучик, 71).

«Шахтар»: Різник, Матвієнко, Козік, Гочолеішвілі (Фарина, 46), Топалов, Бондаренко, Криськів (Кастілло, 84), Зубков (Очеретько, 46), Кащук (В'юнник, 58), Сікан, Траоре (Педріньйо, 84).

Після матчу сайт «Чемпіон» опублікував коментар Миколи Матвієнка:

Фотоколаж із сайту champion.com.ua.
Фотоколаж із сайту champion.com.ua.

 

Нічия у Рівному тимчасово вивела «Шахтар» на перше місце в першості УПЛ.

Фото із сайту sport.ua.
Фото із сайту sport.ua.

 Читайте також: «Рідний брат футболіста збірної України грає в чемпіонаті росії».

Реклама Google

Telegram Channel