Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Автобуси через «Устилуг» на Волині проїжджатимуть лише через реєстрацію

Графік руху автобусів залишається незмінним.

Фото Суспільного.

Автобуси через «Устилуг» на Волині проїжджатимуть лише через реєстрацію

Станом на 10 годину ранку 7 серпня п'ять автобусів вже перетнули кордон у згаданому пункті пропуску

З 7 серпня рух автобусів регулярних рейсів через пункт пропуску «Устилуг – Зосин» буде можливий лише за записом в Електронній черзі перетину кордону.

Про це повідомили в Укртрансбезпеці, інформує Суспільне. Станом на 10 годину ранку 7 серпня п'ять автобусів вже перетнули кордон в пункті пропуску «Устилуг – Зосин» за записом в електронній черзі.

Графік руху автобусів залишається незмінним. Пасажирським перевізникам, що зареєструвались в онлайн-черзі варто приїздити до пункту пропуску у передбачений автобусним маршрутом час. В тестовому періоді система не пропонуватиме час заїзду на пункт пропуску для автобусів.

Для бронювання місця в єЧерзі водію автобуса потрібно:

на сайті echerha.gov.ua натиснути «Стати в чергу»;

обрати «Автобус» та натиснути «Стати в чергу»;

обрати пункт пропуску «Устилуг – Зосин»;

заповнити дані водія, дані автобуса;

перевірити всі внесені дані та натиснути «Стати в чергу».

Водій автобуса може продовжити чергу один раз на 4, 6, 8 або 10 годин, якщо йому знадобилося більше часу на дорогу. Дані про водія чи автобус можна змінити один раз. При цьому місце в черзі буде збережене.

З 31 липня у міжнародному пункті пропуску «Ягодин» почали тестувати електронну чергу для перетину кордону пасажирськими автобусами. Нині вона працює на двох пунктах: «Устилуг – Зосин» та «Ягодин – Дорогуськ».

Читайте також:Польща змінює правила конвоювання агротранзиту з України: як це вплине на пункт пропуску «Ягодин» та трафік

Реклама Google

Telegram Channel