Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
6-річна волинянка, якій пересадили серце, зворушила піснею до Дня Незалежності (Відео)

Щасливої тобі долі!

Скриншот із відео.

6-річна волинянка, якій пересадили серце, зворушила піснею до Дня Незалежності (Відео)

Дівчинка привітала українців зі святом

Шестирічна Соломія Книш, якій 10 липня пересадили серце чотирирічного хлопчика, розчулила піснею з нагоди Дня Незалежності України.

Дівчинка заспівала кавер на хіт KALUSH і Skofka «Додому», йдеться в «Сніданку з 1+1».

 

«Наша красунечка! Єднаймося, любімо нашу Україну та не здаваймося», «Кошенятко, будь здоровенькою», - написали користувачі у Мережі.

Зауважимо, Соломійка стала першою в Україні пацієнткою, якій пересадили серце від іншої дитини. Вона страждала на дилатаційну кардіоміопатію. Зараз дівчинка поступово повертається до звичайного життя. Малеча збирається до першого класу, і до школи готувалася разом з мамою навіть коли була в реанімації.

4-річний Юрко із Рівного посмертно став наймолодшим донором в країні. 3 липня у хлопчика стався крововилив у головний мозок, спричинений аневризмою. Це означало, що мозок дитини помре, і це було неминуче. Тоді мама Юрка, Катерина, зрозуміла, що її син може встигнути врятувати чиєсь життя.

Нагадаємо, двоє хлопчиків отримали печінку та нирки від наймолодшого донора в Україні. Подробиці історії про великі зусилля лікарів та особливу жертовність людей.

Читайте також: «У тебе є ангел, якого звуть Юрочка...»

Реклама Google

Telegram Channel