Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Чемпіон УСИК: «Бокс – це спорт джентльменів. Не можна бити по яйцях» (Відео)

«Оце тобі за той удар нижче пояса!».

Фото із сайту tsn.ua.

Чемпіон УСИК: «Бокс – це спорт джентльменів. Не можна бити по яйцях» (Відео)

У ніч з 26 на 27 серпня 36-річний українець Олександр Усик (21-0, 14 КО) захистив свої титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring у протистоянні проти «регулярного» чемпіона WBA 25-річного британця Даніеля Дюбуа

... Поєдинок було призупинено у п'ятому раунді через зафіксований суддею удар Дюбуа українцеві нижче поясу. Після кількох хвилин на відновлення Усика, суддя поновив бій.

Усик ще до кінця раунду виконав один з найпотужніших ударів вечора з лівої.

На екваторі поєдинку Дюбуа продовжував відпрацьовувати по корпусу суперникові. Натомість сьомий раунд завершувався серією ударів від Усика – на короткий час той притиснув британця до канатів.

На останніх секундах восьмого раунду Дюбуа вперше побував у нокдауні. Після комбінації ударів від українця претендент став на коліно та зміг підвестився, після чого суперників розвів гонг.

Крапку в поєдинку поставив нокдаун Дюбуа в дев'ятому раунді після потужного удару українця з правої. Суддя просигналізував про достроковий нокаут на користь українця!

Після бою чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBA Super, WBO, IBF та IBO Олександр Усик висловив думку про поєдинок із Даніелем Дюбуа, а саме – про момент у 5-му раунді, коли британець завдав йому удару нижче пояса, заявивши: «Бокс – це спорт джентльменів. Не можна бити по яйцях».

«Команда Дюбуа каже, що справедливо буде провести реванш. Для кого справедливо? Для боксера, який програвав чотири раунди, а потім пішов рятуватись ударом нижче поясу?

Даніель до цього епізоду не показав нічого особливого. Френк Воррен каже, що їхній боксер весь табір тренував саме цей удар. Він спрацював, а йому його не зарахували. Скоріш за все, мався на увазі аперкот по тулубу, а не удар в пах, але вже вийшло, як вийшло.

Усик пожартував. Каже, готовий битись з Дюбуа наступного дня на голих кулаках. Смішна відповідь на смішну пропозицію. Даніель заслужив реванш тільки через те, що частина його рукавички влучила у верхню частину шортів чемпіона? Логіка цікава, але не має нічого спільного з реальністю.

Олександру треба готуватись до Ф’юрі. Хочеться на це сподіватись. Після такого поєдинку Усика, може, британець і захоче битись. Бій-то все одно видався складним, без жартів. Дюбуа боровся, як міг, але проблеми створив. Міг навіть перемогти за певних умов.

Ф’юрі таке може і не пробачити. Та й габаритно умов для аналогічних влучань у Тайсона більше. Тому тут є, до чого підготуватись і над чим подумати», – зазначає sport.ua.

Читайте також: «Як Марина Бех-Романчук рятувала честь легкої атлетики України (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel