Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Перукар-стиліст із Луцька Вікторія Леонець: «Всі люди гарні, це потрібно лише підкреслити»

Фото Ірини Кравчук.

Перукар-стиліст із Луцька Вікторія Леонець: «Всі люди гарні, це потрібно лише підкреслити»

Дівчина вже більше 5 років професійно займається формуванням стильних зачісок волинян, а нещодавно вирішила відкрити свою справу

«Якщо клієнт хоче собі незвичну зачіску, я це зроблю гарно, або знайду такий варіант, який йому дійсно пасує» – ділиться професійними секретами лучанка.

Вікторії – 24. Вона захоплюється спортом та своєю роботою. Розповідає, що необхідність приділяти більше уваги клієнтам, підбирати зручний час, який вони готові приділити своєму зовнішньому вигляду, і підштовхнули її відкрити свою справу.

Коли ми завітали до майстрині, вона якраз трудилася над зачіскою луцького актора Олександра Веремка. Чоловік розповів, що робота на сцені вимагає ретельного ставлення до свого зовнішнього вигляду, тому хорошого стиліста-перукаря шукав тривалий час. Каже: «Пощастило, що натрапив на контакти Вікторії!». Ми запитали волинянку, чи тяжко відкривати свій бізнес у такий час, вона зауважила, що навіть думати про якісь побутові складнощі нині соромно, знаючи, як тяжко нашим захисникам, завдяки яким і має змогу працювати в українському Луцьку.

Дівчина запрошує військових та ветеранів російсько-української війни записуватися на безплатну стрижку (тел. 096 791 50 80), каже: «Хоча б трішки хочу бути корисною».

 

 

Реклама Google

Telegram Channel