Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Топ іграшок для розвитку вашої дитини

Фото: mama-kupi.ua.

Топ іграшок для розвитку вашої дитини

З народженням малюка батьків чекає захоплюючий період росту та розвитку своєї дитини. Велику роль у цьому відіграють живе спілкування та розвиваючі іграшки. Здавалося б, прості забавки здатні допомогти дитині пізнавати світ, ознайомити зі звуками, кольорами, розмірами, поняттям простору. Інтернет-магазин Мама Купи пропонує іграшки для дітей різного віку, схвалені дитячими психологами. В каталозі продукція з безпечних матеріалів, яка зробить гру не лише захопливою, а й корисною.  

Що таке розвиваючі іграшки та яку роль вони відіграють в розвитку дитини

Кожна річ, яка потрапляє дитині в руки, здатна її розвивати. Малюки вивчають різні форми, текстури, звуки. Проте саме розвиваючі іграшки спрямовані на те, щоб дитина виконала певне завдання: склала гірку, розмістила фігурки в сортері за розміром, відкрила замок чи розв’язала шнурівку. В такому випадку розваги поєднуються з користю.

Розвиваючі іграшки здатні спонукати до фізичного розвитку, покращувати когнітивні, соціальні навички, пам’ять, вдосконалювати фантазію та творчість малюка. Щоб розвага сподобалася дитині, її потрібно підбирати відповідно до віку. Немовлятам від кількох місяців варто купувати брязкальця з дзеркальцями, гризунки з різних матеріалів.

Які іграшки будуть корисними для вашої дитини

Сьогодні виробники товарів для дітей пропонують величезний вибір розвиваючих розваг, які можна підібрати для малюків різного віку та вподобань. Проте серед всього асортименту варто виділити кілька виробів, які приносять велику користь розвитку дитини.

  • Розвиваючий килимок. Така розвага буде корисна для немовлят. Вже з перших місяців життя можна викладати дитину на килимок, де вона познайомиться з різними тканинами, текстурами, кольорами, формами тощо. Іграшка безпечна та розвиває тактильні відчуття.
  • Кубики, пірамідки, сортери. Ці іграшки допоможуть малюкові орієнтуватися у просторі, ознайомлять з поняттями геометричних фігур, спонукатимуть розвитку логічного мислення та конструювання.
  • Бізіборд. Діти від двох років будуть у захваті від такої розваги, адже тут велика кількість замочків, застібок, кнопок, шнурівок. Це відмінний спосіб розвивати мислення та дрібну моторику руки.
  • Музичні мобілі. Це чудовий спосіб вивчати звуки, які видають різні тварини, транспорт, техніка. Іграшки виконують чимало мелодій, які можуть заспокоїти малюка та розвивати його музичний слух.
  • Книги. Залежно від віку дітям можна підібрати різні видання. Першу текстильну (абсолютно безпечну) книгу варто купити вже в перші місяці життя. Старшим дітям можна дарувати книги з твердими сторінками. Яскраві малюнки та цікаві діалоги сприяють запуску мовлення у малюка.
  • Конструктори. Дошкільнятам та учням молодшої школи складання конструктора дозволяє втілювати в життя власні проєкти і разом з тим вдосконалювати дрібну моторику рук.

Насправді список цікавих розвиваючих іграшок набагато ширший. Щоб порадувати малюка, варто зайти в каталог магазину Мама Купи. За потреби консультанти допоможуть вибрати необхідний товар.

Реклама Google

Telegram Channel