Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Динамо», «Дніпро-1» і «Зоря» зганьбилися в Європі

Відмучились... Зате в чемпіонаті України тепер судді тягнутимуть «Динамо» за вуха.

Фото із сайту uefa.com.

«Динамо», «Дніпро-1» і «Зоря» зганьбилися в Європі

Київський клуб вперше за 18 років пропускає «єврокубкову осінь»

Відмучилися. Що тут скажеш... Фініта ля трагедія.

Українські футбольні команди «Динамо» і «Дніпро-1» більше не братимуть участь у змаганнях єврокубків у цьому сезоні.

«Динамо» припинило виступи у єврокубках. У плей-оф раунді Ліги конференцій кияни зазнаил поразки від турецького «Бешикташа».

Протистояння у плей-оф раунді проти «Бешикташа» київська команда розпочала з поразки у Бухаресті з рахунком 2:3. Однак зберігала шанси на прохід у груповий раунд - для цього треба було обігрувати турецьку команду у другому поєдинку.

Між матчами проти «Бешикташа» кияни не мали поєдинків – гру проти «Вереса» у п'ятому турі УПЛ було перенесено. Попри це, здолати турецьку команду у протистоянні «Динамо» не змогло.

Ліга конференцій. Плей-оф кваліфікації. Матч-відповідь. «Бешикташ» (Туреччина) – «Динамо» (Україна) – 1:0 (Абубакар, 52 хв.). Перший матч – 3:2.

«Динамо» вперше за 18 років не матиме «єврокубкової осені».

«Дніпро-1» вибув у плей-оф раунді Ліги конференцій. У матчі-відповіді віцечемпіон України програв з рахунком 1:2 «Спартаку» із Трнави вже у додатковий до основного час.

Плей-оф раунд кваліфікації Ліги конференції – третій єврокубковий турнір для дніпровців. Спочатку команда вибула з Ліги чемпіонів від «Панатінаїкоса», а потім вилетіла з Ліги Європи празької «Славії».

Перший матч проти «Спартака» із словацької Трнави «Дніпро-1» проводив під керівництвом нового тренера: після поразки від «Оболоні» (1:2) Олександр Кучер подав у відставку, а тимчасовим наставником став Валерій Городов. 

Ліга конференцій. Матч-відповідь. «Дніпро-1» (Україна) – «Спартак» (Словаччина) – 1:2 (0:1 – Даніель, 3 хв.; 1:1 – Горосіто, 60, автогол; 1:2 – Буката, 106). Перша гра – 1:1.

А ось луганська «Зоря» билася ддо останнього. Після поразки в першому матчі 0:2, вона вже після першого тайму вела – 2:0. Проте пропущений гол на 84-ій хвилині означав, що до основного раунду Ліги Європи УЄФА вийшла празька «Славія», тоді як луганська «Зоря» восени гратиме в Лізі конференцій.

Ліги Європи УЄФА. Кваліфікація. Плей-оф. Фінал. Матч-відповідь. «Зоря» (Україна) – «Славія» (Чехія) -– 2:1 (1:0 – Алефіренко, 32 хв.; 2:0 – Антюх, 40; 2:1 – Юрасек, 84). Перший матч – 0:2.

Читайте також: «Скільки грошей для волинської клініки заробила іменна лялька Барбі Ольги Харлан?».

Реклама Google

Telegram Channel