Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинські митники вибороли перше місце в інтерактиві серед 24 учасників

У заході взяли участь 72 представники з 24 митниць.

Фото: facebook.com.

Волинські митники вибороли перше місце в інтерактиві серед 24 учасників

Держмитслужба відзначила День знань за допомогою інтерактиву «Митниця»

Сьогодні, 1 вересня, Державна митна служба України провела захід, присвячений Дню знань. У цей складний період для України, коли митна сфера переживає постійні зміни, знання та компетенції стають особливо цінними.

Про це повідомляє Державна митна служба України.

Захід, організований Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби, мав на меті перевірку професійних навичок, підвищення командного духу та розвитку здатності до швидкого прийняття рішень у працівників митної служби.

Інтерактив «Митниця» надав можливість учасникам випробувати свої знання та відзначити важливість постійного навчання і професійного розвитку. Учасники не лише змагалися, але й навчалися разом. У заході взяли участь 72 представники з 24 митниць.

У цьому інтерактиві команда Волинської митниці виборола І місце!

Колектив представляли: начальник відділу організації митного контролю Олег Карпович, головний державний інспектор сектору взаємної адміністративної допомоги управління боротьби з контрабандою та ПМП Святослав Крат, головний державний інспектор відділу контролю митної вартості Віталій Хмілярук.

«Вітаємо колег! Марк Туллій Цицерон, як усі римляни, повторював, що знання - то сила. А ще казав, що в житті нема нічого радіснішого, ніж Перемога. Наближаємо її разом, щодня», — йдеться в дописі.

Читайте також: Перемогти, навчаючись: українські воїни привітали дітей з початком навчального року (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel