Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Лікарі місяць боролися за його життя: на Волині попрощалися із молодим Героєм, що помер від важкого поранення

Вічна пам’ять Герою.

Фото Турійської громади.

Лікарі місяць боролися за його життя: на Волині попрощалися із молодим Героєм, що помер від важкого поранення

Захиснику навіки 26

Для жителя Турійської громади Богдана Курана це був час мрій і сподівань, час реалізації своїх планів. За плечима – навчання на реабілітолога. Попереду – бажання зробити щось корисне та важливе. Скромний, дещо сором’язливий, неймовірно добрий і в той же час активний, особливо у спорті.

«Неможливо прийняти такі важкі втрати, коли війна забирає цвіт нації, тих, хто мав би будувати нашу країну… Надто дорога ціна, яку ми не маємо права забути. Пам’ять і спільна боротьба на всіх фронтах – наш борг перед воїном та його сім’єю», - йдеться на сайті Турійської громади.

Наприкінці грудня минулого року Богдан став у стрій на захист країни. У боях зі звільнення українських сіл на Запорізькому напрямку отримав важке поранення. Майже місяць лікарі боролися за життя воїна та, на жаль, не судилося.

Важка втрата для мами, сестер, брата, племінників, родини, друзів, односельців, побратимів, Турійської громади – усіх, хто прийшов віддати шану Герою та провести його в останню земну дорогу.

За душу загиблого Сина України піднеслася спільна молитва у храмі Архистратига Михаїла в селі Новий Двір.

Похоронили Захисника України у рідному селі Поляна з усіма військовими почестями. На його честь прозвучав Державний Гімн та військовий салют. Багатоголоссям розірвало небесну тишу тричі «Слава!!!»

Слава Герою!

Вічна шана і пам’ять!

Читайте також: Назавжди 34: на Волині попрощалися зі старшим сержантом, який загинув ще на початку війни.

Реклама Google

Telegram Channel