Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Володимирська громада приймає обласний спортивний фестиваль на оновленому стадіоні

На змагання приїхало 26 команд.

Фото із сторінки Ігоря Пальонки у Facebook.

Володимирська громада приймає обласний спортивний фестиваль на оновленому стадіоні

У Волинській області триває обласний фестиваль фізичної культури і спорту серед міських, селищних і сільських громад

Цьогоріч масштабні спортивні змагання приймає Володимирська громада, захід приурочили до Дня фізичної культури і спорту.

 

 Організатором фестивалю традиційно виступає обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Його керівник Олександр Хриплюк, що теперішній фестиваль зібрав понад пів тисячі учасників. 26 команд змагаються у 10 видах: парковий волейбол, риболовний спорт, боча, дартс, естафета «Тато, мама, я – спортивна сім’я», гирьовий спорт, перетягування линви, козацькі розваги та шашки та футбол.

 

 Переможців фестивалю визначають у 4 групах – серед міст та міських, селищних та сільських територіальних громад, інформує обласна рада.

За словами міського голови міста Володимир Ігоря Пальонки, це перше спортивне дійство, яке проходить на стадіоні «Олімп», ремонт якого завершився цими днями.

 

 За підсумками змагань 9 вересня переможцями у загальнокомандному рейтингу серед команд колишніх міст обласного значення визнано команду Володимира, серед міських громад - Камінь-Каширську, а серед селищних - Старовижівську.

Сьогодні змагаються сільські команди.

 

 

Реклама Google
 

Telegram Channel