Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинське підприємство отримало довіру митної служби

Фото Алли Лісової.

Волинське підприємство отримало довіру митної служби

Нововолинське підприємство «ВМК – Україна» увійшло в трійку компаній, які отримали сертифікат «Авторизований Економічний Оператор» (АЕО)

Як зазначив його генеральний директор Олександр Гоцка, ця нагорода дуже престижна й солідна, це висока оцінка їхньої роботи. Вона свідчить про бездоганну відданість підприємства міжнародним стандартам, дотримання митних правил і є найвищим ступенем надійності в глобальних логістичних ланцюгах.

- Ми дуже пишаємося цим досягненням, - сказав Олександр Іванович. – Цей новий статус відкриває для нас нові можливості у сфері міжнародної торгівлі та співпраці з партнерами з усього світу. Тепер ми можемо свій сертифікат застосувати в роботі з іншими компаніями.

В першу чергу, це набагато спрощує нашу діяльність. Максимальна довіра митниці – це можливість вільно пересуватися в Європу, не стояти нашим товарам виснажливо годинами в чергах.

Керівник меблевої компанії вважає, що це досягнення є результатом спільних зусиль усього колективу і показує, що він готовий до нових викликів і можливостей на міжнародному ринку.

Якість і високі стандарти - кредо «ВМК-Україна», якого намагаються дотримуватися навіть зараз, в умовах війни. На запитання, що зараз є найскладнішим у роботі їхнього товариства, Олександр Гоцка відповів:

- Нестача робочої сили і низька купівельна спроможність українців.

Отримуючи сертифікат з рук голови Державної митної служби України Сергія Звягінцева (на знімку), він подякував останньому за високу довіру до волинського підприємства.

Читайте також: На Волині відзначили почесних донорів.

Реклама Google

Telegram Channel