Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У Луцьку відбулися урочистості напередодні Дня рятівника

Бути рятувальником — означає мати велике серце і не боятися діяти.

Фото: Волинь infa.

У Луцьку відбулися урочистості напередодні Дня рятівника

«Запобігти. Врятувати. Допомогти» - цей девіз найкраще відображає нелегкі будні ряівників. Вони ліквідують пожежі, знешкоджують боєприпаси, виїздять на місця автомобільних аварій, борються з техногенними катастрофами

Своє професійне свято – День працівників цивільного захисту (День рятівника) – ці мужні люди відзначатимуть сьогодні, 17 вересня, а напередодні на базі Державної пожежно-рятувальної частини № 25 у Луцьку відбулися урочистості.

Про це повідомляє Волинь infa.

Працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій вітали представники міської та обласної влади, очільники військових відомств, окремі депутати України, запрошені закордонні колеги. За сумлінну службу рятувальникам вручили грамоти, відзнаки, присвоїли чергові звання. А т.в.о. начальника ГУ ДСНС України у Волинській області Сергій Демидюк передав одному з підрозділів подарунок — ключі від нового пожежно-рятувального автомобіля.

Була серед поважних гостей свята і заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк. Вона подякувала співробітникам ДСНС за сумлінне виконання обов’язків.

«Бути рятувальником — означає мати велике серце і не боятися діяти. Вам довіряють і на вас покладаються, бо ви не раз засвідчили, що можете впоратися з усіма поставленими задачами: на землі, у повітрі, на воді. Ви — наша опора і безпека! Нехай Бог оберігає кожного з вас, а вашим родинам дарує достаток і затишок»,- зазначила Ірина Чебелюк.

Аби бійці ДСНС завжди поверталися з викликів живими-здоровими, священик окропив їх святою водою. Потому була спільна молитва за загиблих рятувальників і покладання квітів до пам’ятного знаку. Насамкінець заходу присутні мали змогу ознайомитися з оновленим автопарком служби «101» та переглянути тематичну фотовиставку.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

Читайте також: «17 вересня: яке сьогодні свято й що не можна робити».

Реклама Google

 
 
 
 
 
 
 
Telegram Channel