Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Вчитель англійської мови в Englishdom – гідні умови та заробітна плата

Фото: englishdom.com.

Вчитель англійської мови в Englishdom – гідні умови та заробітна плата

Знання англійської є відмінним інструментом для розвитку особистості, а також з'являється велика кількість можливостей знайти нову роботу. Однією з них є викладання, тому якщо хтось має відповідні навички та вміння, а також хоче реалізувати себе у новому форматі, можна звернутися до компанії Englishdom для отримання відповідної вакансії.

Це школа англійської мови, де завжди потрібні професіонали своєї справи, здатні передавати знання учням. Ознайомитись з умовами та особливостями роботи найзручніше тут https://www.englishdom.com/school/jobs/, де є також контактні дані для уточнення всієї інформації. Робота ґрунтується на реалізації навчальних програм та перевірці рівня знань учнів з виставленням оцінок.

Переваги вакансії

Серед великого набору плюсів вакансії викладача англійської мови має й інші переваги:

  1. Високий прибуток. Близько 20% найкращих викладачів одержують від 30000 гривень на місяць, а середній рівень доходу становить 15000 гривень;
  2. Комфортні умови. Є можливість працювати в режимі онлайн із будь-якої точки світу, а іноді викладання може стати додатковим заробітком та як друга робота;
  3. Постійність роботи. Учні є завжди, відповідно робота буде постійно та не потрібно часто шукати актуальні та нові вакансії;
  4. Досвід. Навіть якщо немає досвіду викладання, але є великий багаж знань, не біда, адже кожен, хто хоче стати викладачем, заздалегідь пройде навчання;
  5. Єдина платформа. Онлайн-платформа ED Class дозволить з легкістю адаптуватися до процесу навчання, адже там є інтерактивні уроки, матеріал, оцінки, програми навчання та багато іншого.

Кожен викладач отримує в управління особистий кабінет, щоб розписувати заняття, аналізувати добовий заробіток, а також спілкуватись із куратором для уточнення організаційних питань.

Методики викладання

Залежно від рівня знань учнів вони поділяються на групи, щоб була можливість під кожну групу підготувати відповідну методику. Застосовується Communicative approach, Audio-lingual method, Lexical approach, Direct method, Test-teach-test, Task-based learning, CLIL та багато іншого. Для новачків використовується загальний підхід, адже це комбінація різних технік та методик, забезпечуючи акцент на всіх без винятку правилах.

У школі Englishdom викладачі зможуть адаптуватися під різні методики та стати справжніми професіоналами у своїй справі. Деякі спеціалісти використовують свої унікальні методики. 

Реклама Google

Telegram Channel