Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Знову чорні звістки в громадах Волині: на передовій загинули троє військових

Вічна пам'ять!

Фото ілюстративне.

Знову чорні звістки в громадах Волині: на передовій загинули троє військових

Тепер ці воїнам потрбна лише наша молитва

22 вересня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще троє захисників з Волині: Іван Воробей, Михайло Заєць і Іван Лазебник.

Про це повідомляє Суспільне Новини.

Михайло Заєць

 

 В Мар'янівській громаді оголосили дводенну жалобу. 22 вересня внаслідок вогнепального поранення помер військовослужбовець із села Пильгани Михайло Заєць.Захиснику було 49 років. Смертельне поранення Михайло Заєць отримав під час виконання бойового завдання в районі Соледару на Донеччині. 23 вересня у селі Пільгани поховають полеглого бійця. 

Іван Лазебник

 

 Лучанину Івану Лазебнику було 30 років. Як повідомили у міській раді, військовослужбовець служив на посаді гранатометника групи спеціального призначення.Старший солдат загинув 17 вересня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Миколаївка Херсонської області. Дату прощання повідомлять пізніше.

Іван Воробей

 

 20 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Вербове Запорізької області загинув волинянин Іван Воробей.За даними Старовижівської громади, бійцю було 52 роки. 23 вересня у селі Нова Вижва зустрінуть тіло загиблого захисника. Поховають Івана Воробея на місцевій Алеї Слави.

Читайте також: «Зупинилося серце: сьогодні Волинь знову прощатиметься зі захисником».

Реклама Google

Telegram Channel