Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Серед ночі переїхав на авто чоловіка і втік

Заховати авто не вдалося....

Фото – Нацполіція у Рівненській області.

Серед ночі переїхав на авто чоловіка і втік

Підозрюваний каже, що той уже лежав на дорозі...

У Рівненській області на Дубенщині поліцейські оперативно розшукали керманича, причетного до смертельної ДТП.

До поліції вчора, 22 вересня, повідомив 62-річний водій шкільного автобуса, що на автодорозі між селами Заболоття та Новосілки колишнього Млинівського району виявив чоловіка без ознак життя із тілесними ушкодженнями, характерними для ДТП.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції на чолі із керівництвом. Загиблим виявився 22-річний житель села Заболоття.

Поряд із тілом поліцейські виявили уламки від автомобіля. Відтак, зосередилися на пошуку темних авто та почали подворовий обхід. Упродовж години в одному із господарств у селі Новосілки правоохоронці виявили «Hyundai Sonata» синього кольору (на фото), яка мала характерні пошкодження.

33-річний власник легковика – місцевий житель, у скоєному зізнався. Під час слідчого експерименту він показав, що близько 1:30 допустив наїзд на пішохода, який лежав на проїзній частині. Керманич пояснив, що злякався, тож поспіхом зібрав уламки авто та покинув місце події. На момент перевірки він був тверезий.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 КК України та обрання запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають, інформує поліція Рівненської області.

Читайте також: «Знахідка на мільйон: у рівнянина в будинку вилучили «сонячне» каміння».

Реклама Google

Telegram Channel