Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Маленькі волиняни наярмаркували на дрони майже 42 тисячі (Фото)

Залишки солодощів з ярмарку передали у госпіталі для військових, які проходять реабілітацію.

Фото: facebook.com.

Маленькі волиняни наярмаркували на дрони майже 42 тисячі (Фото)

Благодійний ярмарок на подвір'ї Підгайцівського ЗДО «Малятко» організували напередодні Дня дошкільника

Солодощі, різновиди десертів, кошики з вирощених на власних городах овочів, вазони, патріотичні обереги, варена кукурудза, узвар, рушники, іграшки та різні поробки можна було придбати під час благодійного ярмарку.

Про це повідомляє Підгайцівська територіальна громада.

«Цьогоріч вирішили спільно з батьками напередодні нашого професійного свята подякувати захисникам за можливість працювати, виховувати дошкільнят у патріотичному дусі. Було велике бажання підтримати наших воїнів. Щиро дякуємо батькам, які відгукнулися, які пекли солодощі, прикрашали ятки, організовували роботу, працювали продавцями. Ви молодці. Дякуємо покупцям, нашому дружньому колективу і всім, хто підтримав ініціативу» — поділилася своїми враженнями директорка ЗДО Наталія Дядяніна.

Для відвідувачів благодійного дійства працювала, також, сезонна фото зона, прикрашена дарами осіннього врожаю з пагонів кукурудзи, гарбузами та яблуками.

Підтримали захід дитсадка керівництво громади, колектив сільської ради, колектив та здобувачі освіти Підгайцівського ліцею, небайдужі мешканці громади, які долучилися як покупці виготовленої на продаж продукції.

Загальними зусиллями у цей день у Підгайцях вдалось зібрати  41670 гривень, які дошкільна родина спрямувала через місцеву волонтерку Жанну Концемал на дрони для наших захисників.

Залишки солодощів з ярмарку передали у госпіталі для військових, які проходять реабілітацію.

Читайте також: Лучанки виступатимуть у фіналі Національного відбору на Дитяче Євробачення — 2023.

Реклама Google

Telegram Channel