Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Чорна звістка облетіла Волинь: підтвердили загибель ще трьох захисників

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка облетіла Волинь: підтвердили загибель ще трьох захисників

Віддаймо останню честь Героям!

2 жовтня в трьох громадах Волинської області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще троє наших земляків.

Це – Олександр Свись, Артур Новосад і Олександр Януль, інформує «Суспільне Луцьк».

Артур Новосад

У Турійській громаді оголосили триденну жалобу у зв'язку із загибеллю військовослужбовця Артура Новосада. Полеглому бійцю, уродженцю села Дуліби було 26 років.

Артур Новосад.
Артур Новосад. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Волинянин служив у війську з червня 2023 року. Загинув 27 вересня під час виконання бойового завдання на Донеччині. У Артура Новосада залишилися матір і брат.

Олександр Януль

Про втрату також повідомили у Цуманській громаді. Під час виконання бойового завдання у Луганській області загинув 55-річний Олександр Януль.

Олександр Януль.
Олександр Януль. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Відомо, що боєць загинув внаслідок поранень, отриманих в результаті артилерійського обстрілу позицій ЗСУ поблизу села Діброва. Дату прощання із захисником сповістять пізніше.

Олександр Свись

23 липня 2023 року в районі Пологівського району Запорізької області, під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець Олександр Свись. Як повідомили в Зимнівській громаді, тіло солдата упізнали лише 30 вересня.

Олександр Свись.
Олександр Свись. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Бійцю з села Льотниче було 40 років. Відомо, що Олександр Свись служив навідником механізованого відділення. Дату поховання військовослужбовця повідомлять згодом.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: «Служба безпеки України викрила рецидивіста».

Реклама Google

Telegram Channel