Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
На Волині благодійники та ОВА передали чергову допомогу військовим

Фото: Оксана Прокопчук.

На Волині благодійники та ОВА передали чергову допомогу військовим

Цього разу президент фонду «Сучасна Україна» Володимир Гавриш у співпраці з начальником Волинської обласної військової адміністрації Юрієм Погуляйком направляють військовим дві вантажівки SCANIA та VOLVO, вартістю близько 79 000 доларів

Придбали автівки спільно з благодійним фондом «Добродій» та доставили аж із Норвегії.

Один автомобіль служитиме групі аерозвідників «Птахи Мадяра», інший – 37-ій окремій бригаді морської піхоти. На Волині великогабаритні автомобілі пройшли технічне обслуговування та готові вирушити на підмогу ЗСУ.

Для Луцького прикордонного загону команда фонду «Сучасна Україна» привіз потужний та багатофункціональний квадрокоптер DJI Matrice 30 Т вартістю близько 350 тисяч гривень та 3 портативні водоочисні станції ТМ «Формула води», які зможуть забезпечити питною водою військових у надзвичайних ситуаціях.

Від початку повномасштабного вторгнення офіційно фонд передав волинським прикордонникам спец обладнання та іншої допомоги на понад мільйон гривень. 

«Я почуваю особливу відповідальність за Волинь, адже народився і виріс у Нововолинську, тому значна частка допомоги, яку ми залучаємо, завжди лишається тут», - зазначив благодійник.

«Дуже важливо, що наші партнери та донори готові допомагати й підтримувати фонд. Завдяки цьому ми ефективно реагуємо на прохання військових і у більшості випадків можемо надати необхідну підтримку. Нещодавно разом із нашими партнерами -київською клінікою пластичної хірургії ANACOSMA провели «тихий» благодійний аукціон на міжнародному медичному конгресі, який вони організували й спільними зусиллями акумулювали на рахунок фонду 865 тисяч гривень. Частина цієї суми буде направлена на придбання обладнання для одного із медзакладів обласного центру Волині, який займається відновною хірургією після поранень», - анонсував очільник фонду «Сучасна Україна».

Оксана Прокопчук

Читайте також: Троє волинських воїнів отримали високу нагороду від Залужного.

Реклама Google

Telegram Channel