Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У центрі міста на Волині поставили авто, на якому бійці з Волині потрапили під танковий обстріл (Фото)

Важливо пам’ятати, якою ціною дається свобода.

Фото Рожищенської міськради.

У центрі міста на Волині поставили авто, на якому бійці з Волині потрапили під танковий обстріл (Фото)

Війна триває, тож треба підтримувати наших захисників

На центральній площі Рожища волонтери Владислав Демянчук та Богдан Лукашук разом з однодумцями знову встановили нагадування про те, що у нас в країні триває війна. Війна не на життя, а на смерть за право називатися українцями, жити в Україні, будувати Україну.

Це автомобіль, який потрапив під танковий обстріл у Куп‘янську Харківської області, де ведуться жорстокі бої. Авто, яке допомагало виконувати бойові завдання нашим землякам з 14-ої бригади. Нині воно не підлягає ремонту. Тому мусимо знову гуртуватися та допомогти нашим захисникам, йдеться на сайті Рожищенської міськради.

Окрім авто, хлопці ще потребують теплого одягу, бо ночі вже холодні.

«Обов’язок кожного з нас тут, на відносно мирній території, підтримувати наших земляків, які нас мужньо захищають, щомиті наражаючи себе на небезпеку. Тому не проходьте повз, задонатьте на ЗСУ у скриньку, прилаштовану на розбитому ворогом авто! Не хочете кидати гроші у скриньку, переведіть на картку, номер якої зазначено на тому ж автомобілі. Навіть незначний грошовий внесок - це маленький внесок кожного у наближення Перемоги», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Мінус 20 танків і 620 солдатів: свіжі втрати ворога на 6 жовтня (Інфографіка).

Реклама Google

Telegram Channel