Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Кадиров присвоїв 15-річному сину звання «герой Чечні»

Теперішній і майбутній спадкоємець Чеченського пристолу....

Фото із сайту pravda.com.ua.

Кадиров присвоїв 15-річному сину звання «герой Чечні»

Підконтрольний Кремлю глава Чечні Рамзан Кадиров запропонував скасувати вибори президента в росії до кінця війни проти України

«Я пропоную зараз, коли триває СВО (у росії війну проти України називають «спеціальною військовою операцією». – Ред.), одноголосно прийняти рішення, що на виборах у нас буде один кандидат – володимир володимирович путін.

Або тимчасово скасувати вибори, тому що іншої людини в нас немає, яка могла б захистити сьогодні нашу країну».

Від кого путін має «захищати країну», яка вже понад півтора року веде загарбницьку війну проти України, Кадиров не уточнив.

У росії не оголошено воєнний стан, нагадує «Українська правда».

путіну 7 жовтня виповнився 71 рік.  Вибори президента рф мають відбутися 2024 року. путін іще не оголошував офіційно про свій намір балотуватися.

Після цього стало відомо, що Рамзан Кадиров присвоїв 15-річному синові Адаму «герой Чеченської республіки».

Про це написав права рука Кадирова, депутат Державної думи Адам Делімханов у Telegram.

«Я з великим задоволенням вітаю мого ДОРОГОГО ПЛЕМІННИКА ... Адама Рамзановича Кадирова з присвоєнням вищого звання Чеченської республіки – Герой Чеченської республіки».

Делімханов назвав Адама Кадирова «прикладом винятково грамотної, всебічно освіченої і цілеспрямованої молодої людини», а також відзначив його успіхи в змішаних єдиноборствах і стрільбі.

Він опублікував своє фото з молодшим Кадировим на тлі путіна.

От банда!
Ото бандит росте! Фото – телеграм-канал Адама ДЕЛІМХАНОВА.

 Як повідомляє «Радіо Свобода», «герой Чеченської республіки» – найвища нагорода Чечні. Укази про її присудження підписує глава республіки. Таким чином, Рамзан Кадиров сам нагородив неповнолітнього сина геройським званням. Першим носієм титулу «герой Чечні» став сам Рамзан Кадиров, підписавши указ про нагородження самого себе.

Раніше бурхливу реакцію в ЗМІ та соцмережах викликало відео, на якому Адам Кадиров у грозненському СІЗО б'є підслідного, 19-річного уродженця України Микиту Журавля, якого заарештували за спалення Корану.

Рамзан Кадиров заявив, що пишається вчинком сина.

Читайте також: «На Волині біля храму зірвали державний прапор».

Реклама Google

Telegram Channel