Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Волинь втратила на фронті ще трьох своїх Героїв

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Волинь втратила на фронті ще трьох своїх Героїв

Стежте за датою і часом прощання із Захисниками

10 жовтня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще троє бійців з Волинської області.

Це – Андрій Несторук, Ігор Кузьмюк і Олег Струбіцький, інформує «Суспільне Луцьк».

Андрій Несторук

7 жовтня поблизу населеного пункту Макіївка Сватівського району на Луганщині загинув старший стрілець десантно-штурмового батальйону Андрій Несторук, повідомили у Підгайцівській громаді.

Андрій Несторук.
Андрій Несторук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Волинянин служив у війську з травня 2023. 30-річний Андрій Несторук жив у селі Липини. Дату прощання із полеглим захисником повідомлять згодом.

Ігор Кузьмюк

У Турійській громаді оголосили триденну жалобу. 11 жовтня там прощатимуться з 47-річним військовослужбовцем Ігорем Кузьмюком, який жив у селі Мокрець.

Ігор Кузьмюк.
Ігор Кузьмюк. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Відомо, що волинянин пішов у військо в перший день повномасштабного вторгнення. Загинув боєць ще 5 червня 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу на Бахмутському напрямку. Офіційно загибель захисника підтвердили лише зараз.

Олег Струбіцький

Лучанину Олегу Струбіцькому було 34 роки. Як повідомили у Луцькій міській раді, солдат служив на посаді розвідника-сапера загону підтримки спеціальних операцій.

Олег Струбіцький.
Олег Струбіцький. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Загинув військовослужбовець 6 жовтня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Вербове Запорізької області. Дату прощання з Олегом Струбіцьким сповістять пізніше.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: «На Волині вшанували пам'ять Захисників відкриттям меморіальних дошок».

Реклама Google

Telegram Channel