Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Дошкільний навчальний заклад на Волині, який прихистив багато переселенців, відзначив ювілей (Фото)

Хвилиною мовчання вшанували полеглих військовослужбовців, які пов’язані з дитячим садочком №1.

Фото: facebook.com.

Дошкільний навчальний заклад на Волині, який прихистив багато переселенців, відзначив ювілей (Фото)

13 жовтня з нагоди ювілею у закладі дошкільної освіти №1 «Вишенька» у Нововолинську відбулися урочистості з нагоди 60-річчя

Колектив із вихованцями підготували урочисту програму. Діти продемонстрували свої таланти у пісенних і танцювальних номерах, представили виставку малюнків та поробок.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

Серед запрошених гостей були представники управління освіти, працівники закладу, які вийшли на заслужений відпочинок, випускники садочка.

Заступниця міського голови Ніна Шумська привітала колектив зі святом, подякувала за їхню сумлінну роботу, терпіння, наполегливість, творчий підхід до роботи. Долучився з вітаннями начальник управління освіти Сергій Мороз із заступницею та інші гості свята.

Директорка ЗДО №1 Наталія Лазарищак познайомила присутніх з історією садочка, подякувала усім, хто причетний до становлення і розвитку закладу.

З часу, коли дитячий садок вперше відчинив двері для маленьких мешканців Нововолинська, заклад здобув хорошу репутацію, виховавши багато поколінь успішних людей. Протягом 60-ти років з дитячого садочка «Вишенька» випустили 90 груп.

На початку повномасштабної війни в Україні у стінах ЗДО №1 знайшли прихисток багато переселенців. Колектив щиро зустрів вимушено переміщених, готували їм їжу, знайомили з культурою західної України.

Під час відзначення ювілею усі із вдячністю згадували наших Захисників. Хвилиною мовчання вшанували полеглих військовослужбовців, які пов’язані з дитячим садочком №1.

Читайте також: Помер німецький фахівець-волонтер, який допомогав волинянам «Чути без кордонів».

Реклама Google

Telegram Channel