Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Як у нього повертався рот бажати молодому «щастя і багато діточок»?

Кому війна, а кому... гулянки! Шоумен Юрій Ткач був ведучим весілля у того, хто організовував «п’яні вечірки» у Києві.

Фото – wz.lviv.ua.

Як у нього повертався рот бажати молодому «щастя і багато діточок»?

Цей «ідеал» фактично легалізував насилля над жінками, як нормальність

Чергове весілля чергового мажора. На цей раз пафосно женився фігурант справи у зґвалтуванні. Де п’яних і накачаних дівчат викладали на огляд в Інтернет.

Упустимо момент із тим, що ці пафосні весілля в такому юному віці викликають одну емоцію: «Що ви знаєте про шлюби, діти?». В країні, де надзвичайно високий рівень розлучень, а ще і війна — пляски під окупантський реп з доларами – якийсь особливий вид крінжі.

Окремо – щирі співчуття заздалегідь дівчині, яка вирішила стати дружиною потенційного ґвалтівника. Із мільярдів чоловіків на світі треба було вибрати саме таке лайно. На жаль, у недалекому майбутньому нас стовідсотково чекає потужне інтерв’ю Раміні, Маші Єфросиніній та Доротюк про те, як в інстаграмі дарували показне картьє, а поза тіктоком молодий наречений зраджував з усім, що тільки рухалось. І неоднакового знущався з молодиці — б’ючи з ноги в гарненький носик.

Минулого року було таке інтерв’ю від супермоделі Сніжани Онопки. Пам’ятаю, як було її весілля з донецьким бандюганом — ми з подружкою гортали глянець. І товаришка сказала: «Оце так чоловік!!! Оце б мені такого, щоб взяв у руки і не випускав». Як потім ми дізнаємось — супермодель і обличчя Prada та Louis Vuitton вилізла із цього шлюбу ледве живою з підірваним здоров’ям. І хрестом на кар’єрі, хоча могла стати легендою моди. Кому цікаво, хто такий бандюган Щур — загугліть. Ще той крокодиляка.

І окремий вінець цього лядства комік Юрій Ткач. Я благополучно не цікавлюсь його творчістю, але мене періодично наздоганяє його піар-служба із статтями та сюжетами про нереально щасливу сім’ю, турботливого татка донечки і уті-путі пиріжечка, який прям ідеал українського чоловіка.

Юрій Ткач ще і потенційний суддя «Дитячого Євробачення-2023». Саме за нього пропонує проголосувати «Дія». Нам такі судді потрібні з доступом до дітей?

Цей «ідеал» фактично легалізував насилля над жінками, як нормальність. Цікаво, як у нього повертався рот бажати молодому щастя і багато діточок?

Минулого тижня Оля Полякова розвела істерику, коли її спитали, як їй було розважати в трико прокурора та кадровичку ДБР – вона розвела істерику і звинуватила всіх у всьому, але не себе.

Що ж наш «пиріжечок»? Скаже, що теж не знав, і гроші не пахнуть?

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА.

P.S. Відомий шоу-мен Юрій Ткач організував весілля горе-блогеру Олегу Захарову (обоє на фото), який разом із друзями є учасником скандальної справи про «п'яні вечірки» в Києві, на яких споювали та кривдили дівчат, знімали це на відео та поширювали у соцмережах. 

У березні цього року Захарову повідомили про підозру у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди. За версією слідства, блогер вмовив неповнолітню дівчину взяти участь у стрімі.

«Дочекавшись, коли дівчина перебуватиме у стані алкогольного сп’яніння, він здійснив насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітньої без її згоди», – йшлося у повідомленні.

Наприкінці березня хлопець вийшов під заставу 402 тисяч гривень.

До речі, на весіллі «тінейджери співали російський реп, розкидуючи по сцені стодоларові купюри».

P.P.S. Комік та актор Юрій Ткач, який був ведучим на весіллі звільненого під заставу блогера, заявив, що не знав про цю гучну справу. «Визнаю цю ситуацію ганебною! Всі наслідки приймаю і обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться!!! – написав пан Ткач. Щодо гонорару за це весілля – вже сьогодні передаю військовим мавік та старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. Всі гроші до копійки за це замовлення підуть і на інші добрі справи, результати яких ви обов’язково побачите. Сподіваюся на розуміння і на те, що суспільство незабаром отримає відповіді на всі питання, що стосуються цієї гучної справи. Бо питань залишилося багато».

Читайте також: «На весіллі року в Україні тільки торт коштував 100 000 гривень (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel