Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Поразку від «Барселони» 1:2 «Шахтар» сприйняв, як ледь не перемогу  (Коментарі)

Тепер Григорій Судаков може розповідати онукам, як забив перший гол у Лізі чемпіонів самій «Барселоні».

Фото із сайту uefa.com.

Поразку від «Барселони» 1:2 «Шахтар» сприйняв, як ледь не перемогу (Коментарі)

Звісно, рахунок достойний. Але ж «Барса» грала другим складом, залишивши найсильніших гравців на лаві запасних, щоб вони не травмувались напередодні суботньої гри з «Реалом»

І після першого тайму, в якому каталонці забезпечили собі результат, у другому вони грали напів сили...

Ліга чемпіонів. 3-й тур, 25 жовтня. Група Н. «Барселона» (Іспанія) – «Шахтар» (Україна) – 2:1 (1:0 – Ферран Торрес, 28 хв.; 2:0 – Фермін Лопес, 36; 2:1 – Судаков, 62).

Склад «Шахтаря»: Різник, Конопля, Бондар, Матвієнко, Азаров, Степаненко (Егіналду, 93), Бондаренко, Судаков, Зубков, Криськів (Невертон, 63), Сікан (Келсі, 70).

Як забивались голи:

1:0 – після закидання Фермін Лопес прийняв м'яч і з другого торкання влучив у штангу. Ферран Торрес зіграв на добиванні та відправив м'яч у сітку. Арбітр зафіксував офсайд у Лопеса, але після перевірки VAR зарахував взяття воріт – 1:0.

2:0 – Фермін Лопес на прийомі відіграв Іраклія Азарова і здалеку пробив у праву дев'ятку, м'яч від стійки залетів у ворота – 2:0.

2:1 – на 62-й хвилині Георгій Судаков отримав пас на хід від Іраклія Азарова, вийшов віч-на-віч з кіпером і точно пробив – 1:2. Кажуть, після цього матчу Григорій подорожчав на кілька мільйонів євро...

Дивимось гол Григорія Судакова (відео Megogo):

Більше голів у матчі не було, хоча донеччани мали один момент, коли могли б зачепитися і за нічию...

– Мої гравці зробили все, що я просив, – заявив після гри новоспечений тренер «Шахтаря» Маріно Пушич. – Вони виявляли мужність, коли їм доводилося терпіти. Вони підтримували один одного. Ми добре пресингували без м’яча, але мати таку ж інтенсивність, коли ти на м’ячі проти такої команди, як «Барселона» – складно, я думаю, що футболісти «Шахтаря» показали великий потенціал – я дуже задоволений цим.

Коли я дивлюся футбол, я хочу насолоджуватися ним. «Шахтар» – велика команда, і ми повинні грати в хороший футбол. Ми повинні тиснути на суперників і намагатися нав'язати свою гру, – сказав Пушич.

– Думаю, що ми можемо пишатися нашою грою, враховуючи, що ми грали проти однієї з найкращих команд планети. Ми не змогли здобути нічию, але ми билися до кінця, – так прокометував цей поєдинок капітан «Шахтаря» Тарас Степаненко. – Наш тренер каже, щоб ми були мужніми, грали амбітно. Можливо, спочатку ми були не настільки впевнені у собі, як того хотілося б. Але з кожною хвилиною ми грали з дедалі більшою впевненістю в собі, я думаю всі це бачили, – сказав Степаненко.

Результат іншого матчу групи Н: «Антверпен» (Бельгія) – «Порту» (Португалія) – 1:4.

Турнірна таблиця групи Н:

Команда І В Н П З:П З/М О
1. «Барселона» (Іспанія) 3 3 0 0 8:1 +7 9
2. «Порту» (Португалія) 3 2 0 1 7:3 +4 6
3. «Шахтар» (Україна) 3 1 0 2 5:7 - 2 3
4. «Антверпен» (Бельгія) 3 0 0 3 3:12 - 9 0.

Наступний матч у Лізі чемпіонів «Шахтар» зіграє знову проти «Барселони» 7 листопада о 19:45.

Читайте також: «Комп’ютер підрахував: Михайло Мудрик, коли забивав у ворота «Арсенала», використав 1 шанс із 100 (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel