Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Заради миру, заради Перемоги: юні ковельчани на благодійному заході зібрали більше 15 тисяч гривень (Фото)

Фото: Ковельська міська рада.

Заради миру, заради Перемоги: юні ковельчани на благодійному заході зібрали більше 15 тисяч гривень (Фото)

«З вірою та надією в серці співаємо для Перемоги»: студія «Надія» організувала благодійний захід на підтримку ЗСУ

Учора зразкова студія естрадного співу «Надія» організувала благодійний захід, на якому збирали кошти на підтримку ЗСУ.

У фоє народного дому «Просвіта» можна було придбати різноманітні смаколики, що приготували діти разом зі своїми батьками.

Про це інформує Ковельська міська рада

 

 Яна Сидорук принесла картини, які намалювала сама та її рідні. Яким блиском сяяли очі дівчинки, коли її роботу придбали і кошти за неї пішли у скриньку для збору. Мама Яни каже, що це дуже важливо для її донечки, як і для усіх учасників «Надії».

 

 «З вірою та надією в серці співаємо для Перемоги» – цей посил відчувався  у кожному  виступі, кожному номері.

До благодійного заходу керівник студії  Ірина Новожилова разом зі своїми вихованцями підготували нову програму. Це уже  четверта їх  благодійна мистецька акція.

 

 

 

 Яскраві виступи «зірочок», лауреати багатьох Всеукраїнських та міжнародних конкурсів підняли патріотичний дух, додали оптимізму усім, хто був на концерті. Укотре всі переконались, які прекрасні і мелодійні українські пісні, яке багате і різнобарвне наше мистецтво. А коли на сцені діти, то це завжди щиро, правдиво і неперевершено.

 

 Прийшов підтримати талановитих ковельчан міський голова Ігор Чайка: «Наші воїни боронять нас на передовій, ми в тилу, хто чим може,  їм допомагаємо. Ваш колектив – своєю творчістю.  І поки ми єдині, ми — незламні, непереможні. У цій єдності – запорука нашої Перемоги.

 

 

Дякую вам, діти, за цей чудовий концерт, дякую всім, хто займався його організацією. Спасибі Ірині Георгіївні за талант педагога, музиканта. Дивлячись на вас, розумієш, яке прекрасне майбутнє в України».

 

 

Пані Ірина  розповідає,  що її вихованці самі виявляють бажання проводити благодійні заходи, бо розуміють важливість підтримки наших захисників.

 

 

 Учора вихованці «Надії» зібрали 15 тисяч 626 гривень. Це невеликий, але такий важливий внесок у нашу Перемогу, якої так чекаємо ми всі, якої так хочуть наші діти.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також: У селі на Горохівщині відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel