Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинуло 5 наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинуло 5 наших земляків

Вони віддали своє життя, щоб від Каменя-Каширського до Горохова, від Устилуга до Олики настав мирний ранок середи

31 жовтня офіційно повідомили, що у боях з російськими окупантами на передовій загинули ще п'ятеро бійців з Волинської області.

Це – Андрій Любчук, Анатолій Косік, Валерій Семенюк, Богдан Свиридюк і Анатолій Мерчук, інформує «Суспільне Луцьк».

Андрій Любчук

30 жовтня поблизу селища Нью-Йорк Донецької області загинув житель села Качин Андрій Любчук, якому був 31 рік, — повідомили у Сошичненській громаді.

Андрій Любчук.
Андрій Любчук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Відомо, що волинянин служив у механізованій бригаді імені короля Данила. Попередньо тіло полеглого захисника мають привезти додому 1 листопада.

Анатолій Косік

Про втрату також повідомили у Ратнівській громаді — під час виконання бойового завдання загинув 49-річний волинянин Анатолій Косік.

Анатолій Косік.
Анатолій Косік. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Боєць жив у селі Здомишель, служив і перших днів повномасштабної війни. Коли та де загинув військовослужбовець у громаді не уточнюють.

Валерій Семенюк

Лучанину Валерію Семенюку було 46 років. За даними міської ради, він служив на посаді командира бойової машини — командира механізованого відділення.

Валерій Семенюк.
Валерій Семенюк. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Старший сержант загинув 26 липня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Запорізької області. Дату прощання з військовим сповістять згодом.

Богдан Свиридюк

У Колківській громаді оголосили триденну жалобу і повідомили, що на війні загинув військовослужбовець із села Куликовичі Богдан Свиридюк.

Богдан Свиридюк.
Богдан Свиридюк. Фото – «Суспільне Луцьк».

  Полеглому захиснику було 26 років. Він загинув 28 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу Луганської області.

Анатолій Мерчук

30 жовтня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Куп’янськ Харківської області загинув військовослужбовець із смт Рокині Анатолій Мерчук.

Анатолій Мерчук.
Анатолій Мерчук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 52-річний волинянин служив на посаді номер обслуги протитанкового взводу механізованої роти. Коли та де відбудеться прощання поки невідомо.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: «Військ вистачає»: Данілов прокоментував заяви Time про проблеми з мобілізацією в Україні».

Реклама Google

Telegram Channel