Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
У Володимирі розробляють план управління відходами

Фото: фейсбук-сторінка Ігоря Пальонки.

У Володимирі розробляють план управління відходами

У межах проєкту передбачені як навчальні, так і практичні заходи

«Розпочинаємо працювати над розробкою місцевого плану управління відходами.

Разом із керівницею відділу житлово-комунального господарства Тетяною Мельник сьогодні мав співбесіду щодо участі нашої громади у проєкті «Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні», який впроваджує ГО «Еколтава» за підтримки проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Приємно, що Володимир-Волинська громада була відібрана серед 65 громад і стала однією із чотирьох, яка отримає всебічну допомогу від проєкту у розробці місцевого плану управління відходами.

У межах проєкту передбачені як навчальні, так і практичні заходи.

Зокрема, свою обізнаність та навички з ефективного управління відходами спеціалісти управління інфраструктури уже поліпшують в онлайн-школі муніципального менеджменту відходів.

 

 Учасники та учасниці школи разом із досвідченими менторами вчаться розробляти дорожні карти, які стануть основою для створення місцевих планів управління відходами.

Нагадаю, що у липні цього року набув чинності закон «Про управління відходами», що запустив важливу галузеву реформу, яка має на меті наблизити Україну до європейських стандартів поводження з твердими побутовими відходами», – написав Ігор Пальонка у фейсбуці.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також: У Луцьку встановлюють компостери.

Реклама Google

Telegram Channel